umarex
SKU
520679

Въздушен револвер T4E TR 50, Gen2 BLK кал.50 CO2 13 Joules

Наличен
199,00 лв.
  • Марка: umarex
Ново

Най-добрата домашна защита: Tactical Revolver (TR) 50 Gen2 е револвер с видими предимства, който се отличава със своята надеждност и висока дулна енергия. Версията от 2-ро поколение на доказания TR 50 е оптимизиран като дизайн и функция за превъзходна производителност и готовност за работа.

Най-важните характеристики на тази актуализация включват оптимизирана текстура на ръкохватката, фибро-оптичен мерник с висок контраст и иновативна система за бързо пробиване без инструменти с интегрирано освобождаване на налягането. Капсулата от 12 g CO₂ в ръкохватката се пробива само когато е необходимо и е достатъчен лек удар в долната част на ръкохватката. По този начин потребителите получават гарантирани пълни капсули и могат да бъдат сигурни в най-доброто представяне.

Енергията е увеличена до 13 джаула за значително повишаване на ефективността.

Индикатор за натиск, който може да се види и усети ясно, показва дали револверът е готов за действие. Всяко оставащо налягане се освобождава лесно и безопасно чрез четвърт оборот на винта в долната част на ръкохватката.

TR 50 Gen2 разчита и на доказаната система T4E, която предлага голям избор от кал. .50 кръгли и прецизни топчета и получава енергия от 12 g CO₂ капсула. Въртящият се пълнител с 6 патрона е способен да държи високоточни прецизни топчета и може бързо да се сменя. Рамата в областта на лоста за зареждане на барабана е преработена за още по-лесно боравене. Интуитивно разположените функционални елементи и интелигентният дизайн гарантират безопасно боравене във всяка ситуация.

Предпазителят на спусъка предотвратява случайно изстрелване, удължената горна релса Picatinny позволява монтиране на мерни прибори, а релсата Picatinny дава възможност за монтаж на допълнителни аксесоари. T4E TR 50 Gen2 също е напълно съвместим с многото съществуващи T4E аксесоари.

Спецификации:

Калибър: .50
Енергийно ниво (E₀) : < 13,0 J
Капацитет на барабана: 6 топчета
Капацитет на капсулата:  12 патрона
Източник на енергия:  1x 12 g CO₂
Действие: само двойно действие
Дължина: 250 мм
Тегло:  676 гр.

Допълнителна информация
Марка UMAREX
Калибър .50
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон