umarex
SKU
520678

Въздушен пистолет T4E TP 50 GEN2 cal. 50 CO2 13 Joule

Травматичен пистолет T4E TP 50 GEN2 cal. 50 генерация две

Наличен
199,00 лв.
  • Марка: umarex
Ново

Здравият и надежден травматичен пистолет за домашна защита в калибър 50 (HDP 50) претърпява функционална и дизайнерско-техническа оптимизация с надграждане Generation 2, което активира допълнителен потенциал за ефективна самозащита.

T4E Real Action Marker TP (Тактически пистолет), чиито силни страни ясно се крият в големия .50 калибър, огромната енергия (13 джаула) и привлекателния външен вид, е част от най-новото поколение травматични, тренировъчни и маркиращи оръжия от висок клас, които се използват както от властите, така и от военните за тренировъчни цели.

В допълнение към оптимизираната структура на ръкохватката и новите оптични прицели с висок контраст, иновативната система за бързо пробиване без инструменти с интегрирано освобождаване на налягането е една от най-важните актуализации на 2-ро поколение.
 
12 -грамовата Co2 капсула, поставена в ръкохватката, се пробива само с лек удар от долната страна, което означава, че пистолетът TP 50 гарантира пълна производителност дори след дълги периоди на съхранение.
 
Ясно видим и забележим дисплей за налягане сигнализира за готовност за употреба. След употреба оставащото налягане се освобождава лесно и безопасно чрез завъртане на винта от долната страна на ръкохватката на 90°.
Можете лесно да заредите шест сачми калибър .50 в тръбния пълнител, интегриран в цевта. За самозащита могат да се стрелят както гумени топчета, гумено-метални, така и тебеширени (маркери), както и топчета с пипер в калибър .50.

Акценти:

- Използваеми боеприпаси: гумени топчета, гумено-метални топчета, топчета с прах, топчета с пипер (според производителя, моля, не използвайте топчета с боя, тъй като те могат да се спукат в цевта поради високата енергия)

Спецификации:

Модел: 2.4066 T4E TP 50 Gen2  
Калибър: .50
Капацитет на пълнителя: 6 топчета
Дулна енергия: 13 J
Скорост: 145 m/s
Мерни прибори: фиксиран мерник и мушка
Спусък: двойно действие
Принцип на действие: 12 g CO2 капсула
Капацитет на изстрелите с една капсула: 12 топчета
Обща дължина: 213 mm
Тегло: 682 g
Опасна дистанция: 350 m

Закупуването на този продукт е възможно само на място в нашият търговски обект !

Допълнителна информация
Марка UMAREX
Калибър .50
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон