как се поръчва

Може да използвате нашата уеб форма да влезете като гост или да се регистрирате, така ще може да използвате данните от Вашата регистрация при следваща покупка. При поръчка изберете желания цвят, размер и количество с бутоните плюс и минус, след което натиснете бутона "добави в количката", така желаните продукти се добвят в количка. Може да продължите да пазарувате като добавяте още продукти, които бихте искали да закупите, след като приключите с пазаруването, натиснете бутона "към завършване". В десния ъгъл на екрана Ви ще видите, иконка с вид на пазарска количка, когато преминете с курсора на мишката върху него ще се появи малък прозорец с бутон отдолу - "към завършване", кликнете върху него за да финализирате поръчката си. В случай, че има продукти, които не желаете да закупите, натиснете кошчето в десен ъгъл, за да премахнете нежалания продукт. След натискане на бутона "към завършване" Ви се появява нов прозорец, в който има празно поле с код за отстъпка, ако имате такъв попълнете кода в него, след това натиснете "Добави" за да Ви се приспадане определена сума от крайната цена на закупените продукти, после Натиснете бутона "към завършване" и попълнете формата с всички необходими полета. След попълването на всички полета в стъпка 1, ще се покажат начините на доставка като може да изберете офис на Еконт Експрес / Спиди или доставка до посочен адрес. Проверете внимателно за грешки и неточности, посочете начина на плащане и оставете данни за фактура като коментар на поръчката, ако желаете да Ви бъде изпратена фактура. Това е всичко! Благодарим Ви за Вашата поръчка!

До 24 часа през работен ден ще получите имейл от нас за доставка с проследяващ номер на товарителницата и финализиране, с които ще потвърдим валидността на поръчката. В случай, че сте направили поръчка в почивен ден, очаквайте обратна връзка в първия работен ден след почивния.
Ние не се обаждаме за потвърждение на поръчката Ви, следете имейла си! При възникнали въпроси не се колебайте да ни потърсите!

Начало Категории Телефон