Доставка

До 24 часа през работен ден ще получите имейли от нас за доставка и финализиране, с които ще потвърдим валидността на поръчката. В случай, че сте направили поръчка в почивен ден, очаквайте обратна връзка в първия работен ден след почивния.

В почивните дни и след/преди обявеното работно време не отговаряме на посочените телефони в контакти.

Доставката се извършва с куриерски фирми Спиди и  Еконт. Може да посочите куриера, който Вие предпочитате в опциите за доставка, когато правите Вашата поръчка през нашия сайт в графа "Коментар към поръчката" или да ни уведомите за предпочитанията си , като се свържете с нас на посочените телефони в меню "КОНТАКТИ". Всички продукти се изпращат с опция "преглед" и "тест", възползвайте се.

Тарифите на Еконт и Спиди  за куриерски услуги са преференциални за Вас, нашите клиенти.

Подобности за цени на услугите на  Спиди може да видите тук.

Подобности за цени на услугите на  Еконт  може да видите тук.

 Плащане - може да платите с дебитна или кредитна карта Visa, Visa elеctron, Master Card и Maestro на нашия виртуален пос терминал, с Vpay, с наложен платеж при доставяне на вашата пратка или по банков път. Детайлите за банково плащане ще намерите в панела за плащане при приключване на вашата онлайн поръчка или използвайте посочената по-долу информация.
* Важно! При плащане с дебитна/кредитна карта или превод по банков път, за начало на поръчката се приема постъпването на плащането от страна на клиента в банковата сметка на фирмата. Тогава се и изпращат продуктите, в случай, че сумата е постъпила по сметката на фирмата през почивен ден продуктите се изпращат в първия работен след почивния.

Банкова информация:

Банка: ДСК
SWIFT: STSABGSF
Банкова сметка (IBAN): BG96STSA93000024994486
Mоля, укажете като основание за плащане номера на поръчката, който ще намерите в изпратения до вас имейл в момента на поръчка.
Благодарим Ви!

 Предлагаме и закупуване на стока чрез TBI CREDIT 

-  Одобрение до 15 минути само срещу лична карта на място в търговският ни обект. За подробности може да ни пишете на  електронна поща или да се обадите на посочените телефони в меню "Контакти".
Покупка на изплащане с TBI Credit Online  - Имате възможност за покупка на изплащане чрез TBI Credit и онлайн. Покупката на изплащане е възможно само при поръчки на продкути на стойност над 100 лв. В страницата на всеки артикул с цена на/над 100 лв. ще откриете бутон за кандитскване за покупка на изплащане за съответния продукт. В отворения прозорец за кандидатстване ще можете да се запознаете с лихвените проценти, ГПР и месечна вноска за покупката. След попълването и изпращането на данните с Вас ще се свърже служител на Ти Би Ай Банк за финализиране на кандидатстването (в работни дни от 9 до 16:30 часа). При одобрение ние изпращаме Вашата поръчка към Вас заедно с необходимите документи, които трябда да се разпишат в момента на получаването на поръчката (необходимо е предварително да се направи копие на лична карта, което се предава на куриера). Всички Ваши данни са защитени, тъй като АйЕсДи БГ ЕООД е регистриран администратор на лични данни вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ воден от КЗЛД.

Начало Категории Телефон