STAGUNT
SKU
794106666

Термо тениска Green Pixel STAGUNT ORSET TEE SS SG154-PXG8

Идеална за защита от комари, без да ви е прекалено горещо по време на активен лов, термо тениската с къси ръкави Stagunt Orset Green Pixel е проектирана от материя, която е едновременно лека и дишаща.

Наличен
Останали са само %1
41,00 лв.
  • Марка: STAGUNT

    STAGUNT е специализиран производител на ловно облекло и аксесоари. Френската марка STAGUNT предлага оптимален комфорт и надеждност с качествено техническо оборудване и облекло, адаптирани към различни видове лов и свободно време на открито. Предлагат ловни дрехи за всички сезони с подходяща кройка, за да гарантират лекота, свобода на движение и максимална защита с покрития против прорези, комари и кърлежи.

Термо тениска Stagunt Orset Tee Green Pixel е решението да се предпазите от комари.
Благодарение на своята естествена обработка против комари (включително тигрови комари!), тази лека тениска е ефективна защита срещу ухапвания по време на вашия лов. Изключително удобна, защото е дишаща и бързо изсъхва при изпотяване. Частта под мишниците е микроперфорирана за увеличаване на вентилацията и доброто самочувствие на ловеца. Свободата на действие е запазена благодарение на техническата кройка, еластичната материя и плоските шевове, които избягват триене при всяко движение. Предлага се в пикселиран зелен камуфлаж.

Състав на основния плат: 92% полиестер, 8% спандекс
Микроперфорирана мрежа (под мишниците): 100% полиестер
Anti Moustique обработка против комари - Специално проектирана да отблъсква комари (включително тигрови), антикомарната обработка ви гарантира перфектна защита. Естествено, дълготрайно и остава ефективно дори след многократни изпирания.

Допълнителна информация
Спецификация

Марка STAGUNT
Материал 100% полиестер
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон