Smith & Wesson
SKU
21741

Сгъваем нож Smith & Wesson Cleft 1122572

Джобен нож Cleft 1122572 Smith & Wesson

Наличен
89,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Моделът Cleft от Smith&Wesson е универсален сгъваем нож, който съчетава практичност с изискан дизайн. Страхотен избор за нож EDC (Every Day Carry) за ежедневно носене, той ще работи еднакво добре на работа или като част от пътническа екипировка. Отличава се от другите ножове с механизъм, който подпомага отварянето на ножа.

Острието с универсална Clip Point форма е направено от неръждаема стомана 8Cr13MoV, която е подложена на пясъкоструйна обработка, придавайки на острието матово покритие. Острието има голям щифт от двете страни, използван за отваряне на ножа. Cleft има допълнителна пружина, която подпомага отварянето на ножа. Този модел разполага с издръжлива и здрава заключваща система Liner Lock.

Ножът е снабден със стоманени облицовки, към които са завинтени чирените на ръкохватката с нехлъзгаща текстура от G10. В задната част на рамката е направен допълнителен прорез, който повишава сигурността на захвата. В края на ръкохватката има отвор за шнур за закрепване на ремък. Снабден със стоманен едностранен клипс за джоб.

Спецификации:
Материал на острието: 8Cr13MoV неръждаема стомана
Дължина на острието: 86 mm
Дебелина на острието: 3.1 mm
Форма на острието: Clip point
Заключващ механизъм: Liner Lock
Материал на ръкохватката: G10
Дължина затворен: 114 mm
Обща дължина: 201 mm
Тегло: 164 g

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Вид Нож за всекидневно ползване
Тип сгъваемо острие
Стомана 8Cr13MoV неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон