Универсално точило Bowsharp Tool&Sharpener - BSHARP Lansky

Многофункционално точило Lansky Bowsharp Tool&Sharpener.

Наличен
29,00 лв.
  • Марка: Lansky Лански точила и заточващи инструменти, заточващи камъни

Този многофункционален и лесен за използване инструмент е проектиран с важни сложносъчетания в предвид опитните почитатели на арбалети. BowSharp предлага пет различни основни инструмента за стрелците с лък, всички обединени в една лесна за употреба и пренасяне опаковка.

Волфрам-карбидният заточващ елемент играе двойно предназначение и е специално проектиран да бъде в състояние да заточи нож и глави на стрели. С разширяване на заточващия елемент към външната страна на ръкохватката ловците с лък имат възможността да заточат главите на стрелите с по-голяма точност и отлични резултати. Вграденият ключ за глави на стрели позволява бърза работа за промяна и поддръжка на главите.
Несъмнено най-добрата характеристика на BowSharp е сгъваемия комплект инструменти, вградени в ръкохватката. Конструирани с приноса на ловците с лък, сгъваемия комплект инструменти разполага с пълен набор от осем вътрешни ключове, вариращи от 5/64 до 7/32, както и две секретни глави и Philips отверка. Тези пет основни лъкови инструменти в едно правят бърза и лесна работата на всяка корекция на лъка. Тялото на точилото разполага с гумиран захват, за да направи безопасно и лесно използването в мокри и сухи условия. Комбинирането на всички тези функции позволяват на BowSharp да е самостоятелен и лесен за употреба. 
Всеки опитен стрелец, които иска да подобри своя комплект и да намали размера на оборудването си, което носи в гората, ще открие, че BowSharp ще надмине очакванията му.
 

Допълнителна информация
Марка Lansky
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон