АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Смазка за почистване на цеви ROBLA SOLO MIL 65ml
Сподели

Смазка за почистване на цеви ROBLA SOLO MIL 65ml

8,90 лв.
Наличен

Смазка за почистване на цеви ROBLA SOLO MIL 65ml

Количество
Характеристика
Sku 235320
Марка BALLISTOL

Смазка за почистване на цеви Robla Solo MIL 65ml.

Този препарат се препоръчва за очистване на цеви. За тази цел запушете отвора с парче корк или каучук и напълнете цевта с Robla Solo MIL до горе. Изчакайте няколко часа дори една цяла нощ, ако отлаганията са сериозни.
Ако има леки зацапвания не е необходимо да го пълните, а само да почистите с традиционните четки, като капнете малко от препарата върху тях. Не оставяйте цевта навлажнена с Robla Solo MIL,съдържащият се амоняк може да се изпари и остатъчната вода в комбинация с органичните соли може да доведе до корозия.Само напълнена цевта с препарата може да престои по-дълго време.
Цветовете, вариращи от зелено до синьо, показват разтворени мед и томбак / сплав от мед и цинк /, а оловото и цинка правят безцветен разтвор. След отстраняване на разтвора, трябва да почистите добре, като издърпате няколко пъти кърпа през отвора.
След подсушаването задължително използвайте BALLISTOL или Gunex спрей. Тази операция е много важна, за да се вкара в цевта  масло с цел предпазване на метала от корозия.
Разтварящите възможности на препарата са изключително силни и могат да навредят на повърхностите, върху които се използват. След приключване на почистването, следите от Robla Solo MIL трябва да бъдат отстранени със сухо парче плат или чрез изплакване с вода.Пазете очите от контакт и не вдишвайте парите.
 

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)
Можете да харесате също Представяме Ви сходни продукти