Arttech Defense
SKU
790049

Полуавтоматична карабина ArtTech Prima, кал. 308Win, Synthetic, 51см, 4+1

рейтинг:
100 % of 100

Полуавтоматична карабина ArtTech Prima, кал. 308Win, Synthetic, 51см, 4+1

Наличен
1 750,00 лв.
  • Марка: Arttech Defense

    ARTTECH съществува на оръжейния пазар повече от 25 години! В момента ARTTECH произвежда само нарезни карабини и е първата компания в Турция, която произвежда полуавтоматични, тип помпа и болтови такива в различни калибри. С ISO сертифициране, семейно управление от поколения и дългогодишен опит в производството на огнестрелни оръжия, ARTTECH се стреми да стане лидер в своята област. Основната характеристика на марката е използването на модерни и иновативни технологии в производството.

Ново

Всяка една карабина е проверена при нас на място от главния технолог на ArtTech!
Prima е предназначена да осигури надеждно и качествено оръжие, необходимо на всеки един ловец. Prima разполага с намален брой компоненти и тегло от  3,250 грама. Отчетлив и къс спусък, с възможност за регулиране. Карабината е снабдена с регулируеми мерни прибори и четри заряден пълнител. Prima се предвага с различни дължини на цевта, DBS (разглобяема система на цевта), осигуряваща бързо разглобяване и възможност за лесно почистване и поддръжка. Ергономичният дизайн и планките "пикатини" позволяват на ловците лесно да персонализират оръжието с различни аксесоари, като оптични прибори, двунога и др. В комплекта са включени подложки за регулиране на ъгъла на приклада.

ЗАТВОРНА СИСТЕМА

Затворите на пушките от серията Prima са произведени на СNC (с,цифрово програмируемо управление) машини, затворната група е хромирана за дълготрайна работа. Заключващата глава е с три упора, за да осигурява надеждност при стрелба с различни видове боеприпаси. Полуавтоматичната пушка Prima е с газоотводна система.

Спусков механизъм

Единичният фиксатор към цевната кутия на спусъка ви дава предимството за лесното разглобяване. Отчетливият спусък,  осигурява увереност при изстрели на далечни дистанции. Намаленият брой части на спусковия механизъм, осигурява безпроблемна работа при всякакви условия. Предпазителят на спусъка е изработен от подсилен с влакна полимер за използване при екстремни условия.

Цевна кутия

Структурата на цевната кутия е произведена от две части. Горната част е изработена от стомана 1.4140, а долната част е изработен от висококачествен самолетен алуминий. По този начин, докато се намалява теглото на пушката, съпротивителната якост се увеличава едновременно. Можете лесно да достигнете до патронника на цевта, когато пушката е разглобена за почистване.

Цев

Цевите са изработени от стомана 1.4140 QT. Нарезите са по стандартите CIP и SAAMI. Вътрешната и външната част на цевта са химически обработени срещу корозия. Има три различни дължини на цевите 51, 56 и 61 см. Цевта е фиксирана към цевната кутия чрез DBS (разглобяема система на цевта), която ви позволява да смените цевта за секунди само чрез отвиване на гайката за позициониране на цевта към цевната кутия.

Мерни прибори

Откритите мерни прибори са напълно регулируеми по вертикала и хоризонтала. Регулирането по хоризонтала става от мерника, а регулирането по вертикала се настройва от мушката. Мерниците са изработени от стомана. Можете просто да премахнете мерниците, когато не са необходими само като отвиете два винта.

Характеристики:

Калибър .308 Win
Дължина на цевта:  51 см/20”
Обща дължина: 105 см/ 41”
Стъпка на цевта: 1:12
Капацитет на пълнителя:  4+1 / 2+1
Мерни прибори: Фибро-оптични, регулируеми  
Приклад: синтетичен

Този продукт може да бъде закупен само на място в магазина ни!

Допълнителна информация
Марка Arttech Defense
Калибър .308 Win
Дължина на цевта 20"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон