Smith & Wesson
SKU
13246

Пистолет Smith&Wesson M&P9 Shield Plus, кал. 9х19

Наличен
1 699,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Проектиран за лична, спортна и професионална употреба, M&P M2.0 предлага изцяло нова платформа, въвеждаща иновативни функции в почти всеки аспект на пистолета, включително спусък, ръкохватка, рамка и покритие. Акценти на пистолета M&P M2.0 включват удължено шаси от неръждаема стомана и удължена ръкохватка. Благодарение на новите подобрения, чувствително е намален отката при стрелба, което от своя страна спомага за по-бързо повторно намиране на целта. 

Със стандартни 10+1 или 13+1(удължени), 9-милиметрови пълнители, новият Shield™ Plus е следващото поколение за ежедневно носене. Той разполага с 18-градусов ъгъл на захващане за по-естествена точка на прицелване и по-добро управление на отката, плюс новия плосък спусък, позволява точна, повторяема и удобна стрелба.

Плосък спусък за удобно разположение на пръста, което позволява по-точна и повторяема стрелба.
Подобрената текстура на захващане позволява на потребителя да контролира отката, да поддържа здрав захват и осигурява комфорт.
Удълженият пълнител предлага капацитет: 13+1 патрона. Като опция за по-скрито носене, предлагаме  и пълнител с 10 патрона.
Отчетливо нулиране на хода на спусъка след изстрел
Изключително тънък и лек - може да се носи удобно през целия ден.
Armornite® трайно покритие, устойчиво на корозия.

Характеристики: 

SKU 13246
Модел: M&P 9 SHIELD PLUS Thumb Safety
Калибър: 9 мм Luger
Капацитет: 10+1, 13+1 зарядни пълнители
Дължина: 15.50 см. / 6.1"
Мушка и мерник: бяла точка
Ръкохватка: Полимер
Материал на цевта: Неръждаема стомана с покритие Armornite®
Материал на блока: Неръждаема стомана с покритие Armornite®
Материал на рамата: Полимер
Покритие на рамата: Матово черно
Дължина на цевта 7.9 см. / 3.1" 
Тегло 573 гр.

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Калибър .9x19
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон