umarex
SKU
520671

Пистолет с лютив спрей PGS II KIT Black Umarex

Идеалното средство за самозащита, пистолетът с лютив спрей PGS II е създаден за хора, които искат да бъдат защитени и да се чувстват спокойни. С ефективна дистанция от 4,5 метра позволява достигане на нападателите, като стоите далеч от тях.

Наличен
119,00 лв.
Купи на лизинг
на 12 вноски по 11.71 лв.
  • Марка: umarex

Системата Personal Guard за самозащита на Prepared 2 Protect (P2P) съчетава високоефективния лютив спрей от 11 мл патрон с фенерче за безопасно улавяне на целта и за временно заслепяване на агресора.

Безопасната за употреба пистолетна ръкохватка е проектирана за лесно боравене в опасни ситуации. Когато PGS II се хване, бутонът на дланта автоматично активира фенерчето с 200 лумена светлинен лъч. Активната съставка на пипер патрона се освобождава на разстояние от 4,5 м чрез натискане на спусъка.

Чупещата цев позволява бързо и лесно зареждане на P2P PGS II. Прозорецът за наблюдение ясно показва дали пистолетът е зареден с патрон и батерия.

Привличащата вниманието и характерна цветова схема се използва за ясна идентификация като несмъртоносно отбранително оръжие. Използван в международен план, той сигнализира за несмъртоносно отбранително намерение на потенциални агресори и по този начин има деескалиращ ефект.

Предлага се в комплект с патрон с лютив спрей (11 ml) и батерия CR123.

Спецификации:
Спрей струен тип: балистичен
Ефективно разстояние: 4,5 м
Тегло: 185 гр
Размери: 12 х 11 см
Яркост на фенера: 200 лумена
Източник на захранване: батерия CR123

Допълнителна информация
Марка UMAREX
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон