Mace
SKU
001530

Лютив спрей за мечки Guard Alaska Bear Mace - 260 ml

Лютив спрей за мечки Mace Guard Alaska 260ml 9oz

Наличен
119,00 лв.
  • Марка: Mace

     От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
    Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
    За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
    Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Спреят за мечки на Mace Brand Guard Alaska Bear Spray е състав на Oleoresin Capsicum (OC) специална Bear Safe формула, естествена съставка, получена от люти чушки, която е регулирана с EPA и е с 20% OC, 1,34 капсаициноидна супер гореща формула. При контакт OC Pepper предизвиква дразнене на очите, носа и белите дробове на мечката и резултатът е временна загуба на зрението, ограничаване на дишането и болезнено усещане за парене. Спреят Mace Guard Alaska Bear Spray е безопасен, хуманен и ефективен начин да се предпазите по време на къмпинг, туризъм, лов или риболов в населени с мечки райони. Мощната магнум мъгла осигурява екстремна мъглива струя, която достига до 20 фута (10 метра). 

Защитните спрейове Mace® Brand Muzzle® са специално разработени, за да отговарят на изискванията на EPA за ефективна и хуманна защита срещу агресията на кучетата и заплашителни срещи с мечки.
Независимо дали тичате, карате колело, разхождате кучето си, ходите на туризъм или на къмпинг, защитните спрейове Muzzle® са идеалното средство за предпазване от атаки на животни.

Характеристики:
- Ефективен обхват : до 10 метра
- Размер: 260 мл
- Формула: OC Pepper Bear Safe формула
- Струя - мощна мъгла

Допълнителна информация
Марка Mace
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон