Комплект за оцеляване PREP Survival Bag Lansky

Бъдете в безопасност, бъдете бързи и подготвени с Lansky P.R.E.P. комплект за оцеляване

Наличен
349,00 лв.
Купи на лизинг
на 12 вноски по 34.35 лв.
  • Марка: Lansky Лански точила и заточващи инструменти, заточващи камъни

Комплектът на Lansky - P.R.E.P (готовност, ресурс, оборудване, раница)е проектиран като цялостно решение за спешни ситуации, бедствия и ситуации на оцеляване. Инструментите в P.R.E.P са специално подбрани, за да подобрят шансовете ви да надделеете над различни сценарии, включително евакуация поради природни бедствия, неочаквана изолация и бягство от опасни обстоятелства.

Инструментите в P.R.E.P са опаковани в черна платнена чанта с логото на Lansky, което се показва отпред и включва:

Аварийно одеяло
Мини чанта (аптечка) за първа помощ
Мини мулти-инструмент
Корда
Риболовни куки
Риболовно олово
Риболовни вирбели
Фенерче
Гривна Paracord
Lansky ръководство за оцеляване
Магнезиева запалка (огниво) с компас
Сгъваема бутилка за вода
Воден филтър LifeStraw
UTR7 Responder нож
Комбинирано точило PS-MED01

Характеристика на продуктите:

Мини-мулти инструмент, изключително компактен, подходящ за ежедневно носене. Тези клещи се характеризират с удобна ръкохватка, инструменти, които имат широко приложение. Включват: пила, отвертки (права и кръстата), ножче, трионче, отварачка и клещи.

Точило PS-MED01Blademedic® е първото джобно точило за заточване на всички видове ножове. В състояние да се справи дори със серетирани остриета и риболовни куки с помоща на един или следните елементи:Волфрамов карбид: Само с три или четири движения и ножът е готов. Керамични пръти: Полиране до завършен край с три или четири минавания; Назъбено - керамично точило за ножове: Създадено, за да влиза и в най-малките назъбвания; Диамантена пръчка: За бързо възстановяване и поддръжка.

LifeStraw® за пречистване на вода: Този мощен уред филтрира 99.9% от опасните бактерии и едноклетъчни паразити. Уреда отговаря на ЕРА стандартите за филтриране на вода! Позволява да се пие директно от езера, реки или от шише за вода, като просто сложите долната част на сламката директно във водата и отпивате. Филтрира до 264 галона (1000 литра).

Тактически фенер: Ултра ярко LED фенерче, което е компактно и изключително издръжливо. Конструирано е от издръжлива алуминиева сплав, разполага с клипс за колан, ремък и множество настройки на светлоотдаването.

Магнезиево огниво и компас: Когато отчаяно се нуждаето от огън и компас за навигация. Работи на принципа на кремъка, като при удряне на двете части произвежда искри и се използва за запалване на огън. Най-важното при него е, че работи при всякакви условия и не може да се намокри като кибрита или да се счупи като запалката.

Тактическа гривна - паракорда: Може да се използва за изграждане на авариен подслон, поправка на екипировка, сигнализация или просто като гривна. Тя е семпла и удобна за носене. Разполага с полимерна катарама за прикрепяне към китката или екипировката.

Сгъваем нож Responder Lansky, с острие изработено от неръждаема стомана.

Мини сървайвър ръководство: Фокусира се върху основните умения, необходими за оцеляване в най-различни аварийни сценарии.

 

 

 

 

 

 

Допълнителна информация
Марка Lansky
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон