TRIJICON
SKU
50120

Оптика Credo HX 1-6x24 SFP Trijicon

Оптика Credo HX 1-6x24 SFP Trijicon

Наличен
2699,00 лв.
  • Марка: TRIJICON

    Нощни мерници и оптики на американската фирма „Трижикон”.

Независимо, какъв вид лов практикувате, трябва бързо да  можете да произведете изстрел по целта. Малко са оптиките, които позволяват да се прицелите с такава скорост, както с оптиката на Trijicon от серията Credo. Trijicon Credo® HX 1-6x24 ви дава всичко, което искате в 1-6x обхват: лекота, издръжливост, блестящо осветление и отлични японски лещи.Също така, оптиката ви позволява да ловувате при слаба светлина, а изключително широкото зрително поле, предлага максимална осведоменост за ситуацията. Специалното покритие на лещите, гарантира наситени цветове, детайли и увереност при всяка светлина.

Спецификации:

Варио 1-6x 
Размер на обектива (mm) 24
Дължина (in) 10.9 in
Тегло (гр) 535.81g
Източник на осветеност 1 CR2032 Lithium Battery
Тип скала BDC Hunter Holds .308
Цвят - дневна скала Червен
Цвят - нощна скала Червен
Диоптричен коректор (in) 3.5 in. - 3.9 in. (88.9mm - 99.06mm)
Паралакс (Degrees) 18.0° - 4.6°
Паралакс @ 100 yards (ft) 113.4 ft. - 18.8 ft. @ 100 yds. (37.8 - 6.27m @ 100m)
Корекция на 100 ярда (кликвания) 1/4 MOA per click
Диаметър на тръбата 30mm
Живот на батерията 68 часа при макс. осветеност
Материал 6061- Aircraft Grade Aluminum
Диапазон на настройка 100 MOA Total Travel
   

 

     Новата серия ловни оптики Trijicon Credo е проектирана да гарантира точен и ефективен изстрел, дори и в изключително трудни условия и при продължително ловуване. Благодарение на LED осветяването на скалата, гарантира точен прицел и оптимална чистота на образа, без значение от степента на външна осветеност. Новите серии на Trijicon Credo са снабдени и с опция за ръчни настройки на светлинния режим, което дава възможност за бърза корекция в зависимост от интензитета на външната светлина. В допълнение към новия визьор, „Трижикон” предлага и продукти от серията в неговия оригинален дизайн – под формата на триъгълник, както и новата разработка Bindon Aiming Concept (BAC), позволяваща на стрелеца да държи и двете си очи отворени при проследяването, прицелването и изстрела.
       Новата серия Trijicon Credo използва LED осветяване на скалата, което може да бъде в зелен или червен цвят.
    
Всички оптики на „Трижикон” са снабдени и с модерни оптични елементи, един от които са обвитите с многопластово покритие лещи за по-добро преминаване на светлината, без разсейване. Тази опция гарантира изключително чист образ и прецизност на изстрела. В допълнение са възможностите за бързо фокусиране и за поддържане на по-голямо разстояние между окото и окуляра. Опциите за вертикални и хоризонтални настройки, дават възможност за бързо адаптиране към променящата се обстановка. Корпусът на всеки оптичен уред е изработен от алуминиева сплав марка 6061-Т6 и е пълен с азот, който предпазва от замъгляване на стъклото, а за защита от окисляване и ръжда, както и за повишаване на устойчивостта на горния слой на корпуса, той се подлага на специална термична обработка. Черното матово покритие от своя страна ограничава отблясъците до минимум и предпазва стрелеца от разкриване на местоположението му.

Допълнителна информация
Марка TRIJICON
Увеличение 1-6x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон