ATA ARMS
SKU
680011

ATA VENZA, WALNUT 12/76, BLK, 71см

 ATA ARMS VENZA WALNUT BLACK 12/76 - Газов полуавтомат

Изчерпан
1299,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: VENZA WALNUT BLACK
Калибър: 12/76
Патронник с размер: 3" / 76мм
Капацитет: 3 патрона
Цев: 28" / 71см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: дърво - орех, матиран
Тегло: 3.2 кг

Напълно новата серия VENZA на АТА за 2015 година е с иновативен нов дизайн.
Серията VENZA използва новата система за контрол на налягането на газовете (известна като GPSC), както и подвижна цев, която осигурява идеалната комбинация от ефективност и динамичен външен вид. Тази нова система използва по-големи клапи , които позволяват на газовете да се освободят по-бързо. При изстрел цевта се движи назад и същевременно подава  движение на затвора. Това движение също така отваря газовите клапи, за да изчерпят допълнително налягане на газ от крайните странични клапанни отвори. По този начин шума се намалява и стабилността на пушката се контролира по-лесно, тъй като се предотвъртява дулното подскачане.
Полуавтоматите от серията VENZA дават усещане за стрелбата, като леко натоварване, дори с най-усилените патрони.
Моделът Venza Walnut Black е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.
Venza Walnut Black има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен, елегантен приклад и ложа, изработени от висококачествено орехово дърво. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 смениеми шока.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Вид Полуавтоматична
Калибър 12/76
Материал Walnut
Дължина на цевта 28"
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон