ATA ARMS
SKU
680024

ATA VENZA, SYNTHETIC 12/76,SYN, 71см

 ATA ARMS VENZA SYNTHETIC 12/76 - Газов полуавтомат

Наличен
1259,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: VENZA SYNTHETIC
Калибър: 12/76
Патронник с  размер: 3" / 76мм
Капацитет: 3 патрона
Цев: 28" / 71см
Прибори: фибро-оптична мушка
Шокове: F, IM, M, IC, SK
Приклад: синтетика
Тегло: 3.3 кг

Напълно новата серия VENZA на АТА за 2015 година е с иновативен нов дизайн.
Серията VENZA използва новата система за контрол на налягането на газовете (известна като GPSC), както и подвижна цев, която осигурява идеалната комбинация от ефективност и динамичен външен вид. Тази нова система използва по-големи клапи , които позволяват на газовете да се освободят по-бързо. При изстрел цевта се движи назад и същевременно подава първото движение на болта. Това движение също така отваря газовите клапи, за да изчерпят допълнително налягане на газ от крайните странични клапанни отвори. По този начин шума се намалява и стабилността на пушката се контролира по-лесно, тъй като се предотвъртява дулното подскачане.
Полуавтоматите от серията VENZA дават усещане за стрелбата, като леко натоварване, дори с най-усилените патрони.
Моделът Venza Synthetic е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов и спортна стрелба.
Venza Synthetic има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен, елегантен приклад и ложа, изработени от висококачествена синтетика. Цевта на пушката е с вентилирана мерна линия. Мушката е от фибростъкло. Предлага се с 5 смениеми шока.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Вид Полуавтоматична
Калибър 12/76
Материал Synthetic
Дължина на цевта 28"
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон