Ловен нож Buck Knives 656 Pursuit Pro Large 12751 0656ORS-B

Ловен нож Buck Pursuit Pro Large с острие от S35Vn стомана

Изчерпан
Промо цена 223,20 лв. Редовна цена 279,00 лв.
  • Марка: Buck Knives, USA

    Buck Knives, USA (Бък) – ловни ножове, тактически ножове, лимитирана серия ножове.

-20%

Големият ловен нож 656 Pursuit Pro Large съчетава силно видима ръкохватка със сигурен захват с острие от висококачествена стомана S35VN на Buck. Стоманата S35VN на Buck осигурява същото задържане на ръбовете като стоманата S30V, но нейните свойства й позволяват да се заточва по-лесно, което я прави чудесен избор за отстраняване на кожата на множество животни с опция за заточване на място, когато е необходимо. Дизайнът с 9,5" (24,1 см) Full-tang и удобната, очертана ръкохватка осигуряват издръжлив нож, който намалява умората на ръцете по време на работа. Този нож се предлага със здрава синтетична кания с примка за колан. Ножът Pursuit Pro Large с фиксирано острие покрива всички полеви нужди от начинаещ до сериозен ловец.

В ловната линия Buck Knives, Pursuit Pro Series е замислена като солидно предложение, вариращо между премиерната серия Open Season и линията Pursuit Series Select за първокласен избор, покриващ нуждите на сериозните ловци.

Топлинна обработка на Paul Bos
Бък е известен със своите остриета. Buck Knives е пазарен лидер в задържането на ръбовете благодарение на избора на стомана и процеса на термична обработка, въведен от известния в индустрията Пол Бос, чиято система за топлинна обработка се е доказала като най-добрата в бизнеса. Всяко острие е подложено на строг процес на термична обработка и тест за качество. След това се темперира до подходящата твърдост по Рокуел чрез система за нагряване, замразяване и повторно нагряване. Това ви дава по-дълъг живот на ръбовете, лесно заточване и острие, което няма да ви подведе.

Спецификации:
Материал на острието: S35Vn неръждаема стомана
Дължина на острието: 4.25" (10.8 cm)
Дебелина на острието: 0.140" (3.55 mm)
Форма на острието: Drop Point
Материал на ръкохватката: найлон с примес на стъкло и верафлекс каучук
Дължина на ръкохватката: 5.25" (13.3 cm)
Обща дължина: 9.50" (24.1 cm)
Тегло: 6.4 oz. (181.4 g)
Произведен в САЩ

Допълнителна информация
Марка Buck
Вид Ловен нож
Тип с фиксирано острие
Стомана S35VN неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон