Smith & Wesson
SKU
21545

Комплект за почистване на карабина M&P CP-6 cal. 22-30

Комплект S&W M&P за почистване на карабина cal. 22-30 1084758 

Наличен
119,00 лв.
Купи на лизинг
на 12 вноски по 11.71 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

С комплекта за почистване на карабина M&P® можете да почистите оръжието си практически навсякъде. Предлага се в калъф с цип, достатъчно компактен, за да се побере в чантата за пълнител и съдържа всички инструменти, необходими за вашите карабини в калибър .22 и .30. Независимо дали пътувате много или чистите оръжието си на полето, този комплект е с идеалният размер за съхранение в малки пространства и е достатъчно издръжлив, за да бъде поставен навсякъде.

Комплектът съдържа: Полутвърд калъф за съхранение, сгъваем шомпол с въртяща се Т-ръкохваткачетка, четка за газова тръбичка за AR, извит инструмент от неръждаема стомана за почистване на труднодостъпни места, найлонови четки за почистване и накрайници за тампони.

 

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон