Карабина PATRIOT vortex scoped combos Mossberg, кал. 30-06 SPRG 22" SYN

Ловна карабина Mossberg Patriot с оптика Vortex Crossfire II

Наличен
1 599,00 лв.
  • Марка: Mossberg - Повече от оръжие за цената си

    Друга специфична характеристика е фактът, че Мозбърг могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.

    Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозбърг „Повече от оръжие за цената си”.

     

Новата серия на Мозбърг - Патриот са една нова класика болтови карабини. Тази серия от карабини с традиционен дизайн, комбинира най-желаните характеристики от предишните модели на Мозбърг с централно възпламеняване в една напълно нова платформа. Платформата включва иновационен дизайн на болта и класически приклади, които са вдъхновени от ловците. С над 60 модела в най-популярните калибри, спокойно можем да кажем, че има Патриот за всеки ловец.
В сърцето на серията Патриот е доказаният от Мозбърг механично-обработен стоманен болтов затвор, който се зарежда от олекотен полимерен пълнител с капацитет от 4 или 5 заряда (магнум или стандартни калибри респективно).
55 см цев на Патриот Вортекс Кросфайър е свободно плаваща със стандартен контур, изработена от въглеродна стомана, флутирана и с вдлъбнати корони. Моделът Вортекс Красфайър притежава патентованата система на Мозбърг LBA (Лайтинг Болт Екшън) за регулиране хода на спусъка.
Вортекс Кросфайър е с добре проектиран приклад с елегантни линии, напомнящи за класическа ловна карабина, както и модерно излъчване благодарение на текстурираното щриховане на ръкохватката и трите повърхности на ложата. Традиционният приклад включва прав горен ръб със заоблени краища и повдигната буза за по-голям комфорт и намален откат. В допълнение към новия дизайн на приклада, и за да се подобри боравенето с карабината, Мозбърг са модернизирали ръкохватката на болта, което осигурява допълнително свободно пространство когато потребителя носи ръкавици.
Оптиката на Патриот - Vortex Crossfire II е подходяща за лов и стрелба на различни дистанции. Тя е с дълго очно разстояние, бързо фокусиращ окуляр, напълно многослойно покритие на лещите. Изчистена, здрава и напълно просветлена, пълна с газ аргон, за да инхибира вътрешните замъглявания. Изработена е от едно парче самолетен клас анодизиран алуминий, запечатана с О-пръстени за водоустойчивост и устойчивост на прах. Удароустойчива, издържа на отката.

Спецификации:

- Модел: Patriot Vortex Scoped Combos
- Калибър: .30-06 SPRG
- Капацитет: 5 патрона
- Цев: 22" / 55.9 cm
- Оптика: 3-9х40 mm Vortex Crossfire II Dead-Hold BDC
- Обща дължина: 42.75" / 108.6 cm
- Дължина между спусъка и задтилъка: 13.75" / 34.9 cm
- Стъпка на цевта: 1:10
- Покритие на цевта: матирана оксидация
- Приклад: синтетичен, черен
- Тегло: 7.5 lb / 3.401 kg

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка Mossberg
Вид Болтова карабина
Калибър 30-06
Материал Synthetic
Дължина на цевта 22"
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон