Mace
SKU
808060

Електрошок Mace Palm Stun Gun Black

Изпитайте превъзходна защита в движение с електрошоковото устройството Palm Stun Gun на Mace Brand. Умело проектирано, това устройство съчетава без усилие мощност с удобство - основен спътник за хора в движение.

Изчерпан
89,00 лв.
  • Марка: Mace

     От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
    Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
    За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
    Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Мощното електрошоково устройство Palm Stun излъчва шок до .34 микрокулона. Ръчното електрошоково предпазно устройство е идеално за хора в движение.
БЕЗОПАСЕН И ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Проектиран с удароустойчива пластмаса и гумирано покритие. За да предотвратите случайно зашеметяване, превключвателят за активиране трябва да бъде изключен, когато не се използва.
ЕФЕКТ: Шок от устройството Mace® Brand Palm Stun за една секунда или по-малко ще причини болка и незначителни мускулни контракции. Употреба  за една до две секунди ще предизвика спазми и замаяно психическо състояние.  Употреба срещу нападател за три до пет секунди ще доведе до загуба на баланс и мускулен контрол. Не използвайте уреда ако мажете да избягате на безопасно място.
УПОТРЕБА: За да активирате устройството Palm Stun, плъзнете превключвателя за активиране, разположен отстрани на устройството, от позиция ИЗКЛЮЧЕНО в позиция ВКЛЮЧЕНО. Функцията за зашеметяване се активира чрез натискане на бутона за зашеметяване, който е в центъра на отвора за пръста. За да предотвратите случайно активиране на функцията за зашеметяване, превключвателят за активиране трябва да се върне в положение ИЗКЛ., когато не се използва. Много пъти визуалните и слухови ефекти от работата с това тактическо устройство Palm Stun само по себе си е ефективно възпиращо средство. Ако сте в ситуация, която ескалира дотам, че смятате за необходимо да разгърнете електрическия заряд на устройството Palm Stun върху нападател, задръжте електродите до тялото на нападателя и натиснете бутона за зашеметяване с пръст. Най-ефективните места за зашеметяване са рамото, бедрото, задните части и под гръдния кош. Докато държите електрошоковия пистолет до тялото, няма да видите или чуете искрата. Можете да продължите да стреляте със зашеметяващото устройство толкова дълго, колкото е необходимо, без да повредите устройството. След като нападателят бъде усмирен, напуснете местопроизшествието и незабавно извикайте правоохранителните органи за помощ.
СЪХРАНЕНИЕ: Съхранявайте устройството Palm Stun на хладни и сухи места, далеч от топлина, пламък или силна слънчева светлина. Не съхранявайте на места, където температурата може да надвиши 120°F/50°C, като например затворено превозно средство. Пазете от вода, дъжд и др. Ако в устройството е попаднала течност или чуждо тяло, не го използвайте.
ИЗТИЧАНЕ НА ГОДНОСТ: След всяка употреба или дълги периоди на бездействие се препоръчва устройството Palm Stun да се презареди за 2 часа.

Спецификации:

Високоволтов електрически изход (18,000,000 волта)
Мощна LED светлина
Удобен за носене
Висококачествено гумирано покритие
Акукулаторна батерия с голям капицитет
Тегло: 131 g

Преди първоначална и след всяка употреба или продължителни периоди на неактивност се препоръчва да се презареди за 2 часа.

!!! Електрошокът НЕ се предлага с показания калъф, кабел и чанта от снимките !!!

 

Допълнителна информация
Марка Mace
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон