DLG TACTICAL
SKU
974044

Монтаж за KeyMod и M-LOK за антабка DLG-150

Монтаж за KeyMod и M-LOK за антабка DLG Tactical DLG-150

Наличен
29,00 лв.
  • Марка: DLG TACTICAL

    Висококачествени приклади и други аксесоари за гладкоцевни пушки и карабини. DLG Tactical (DLG Tactical) е турска компания, която започва своята работа през 1988 г. Преди 30 години това беше малък семеен бизнес, а сега DLG Tactical е турският лидер в настройката на оръжия. Продуктите DLG Tactical са съвместими не само с турски оръжия, но и с най-популярните световни марки, включително AK.

Ново

Монтаж за KeyMod и M-LOK за антабка DLG Tactical, модел DLG-150. Компактните размери ви позволяват да инсталирате продукта на всяко удобно място - за поставяне са необходими само два слота M-LOK. Поради размерите си не пречи на презареждането на оръжията и в някои случаи може да се използва като допълнителна опора за слаба ръка.

За закрепване се използва винтова връзка - стандартна за тази система. M-LOK е конектор с определен размер. Винтовете са оборудвани с надлъжни шайби, които при затягане се разгъват вертикално и задържат конструкцията на място.
Слотът за QD антабка е направен така, че монтажът да се върти на 360 градуса в него, благодарение на което ремъкът не се оплита.
Заоблените ъгли не се закачат към околните предмети и не драскат ръцете.
Изработен от висококачествен полимер според индустриалните стандарти. Проектиран да бъде по-здрав и по-лек. Позволява на стрелеца удобно да носи огнестрелното оръжие.

Тегло: 13.00 гр.
Широчина: 21,70 мм
Височина: 18.00 мм
Дължина: 39,70 мм

Допълнителна информация
Марка DLG TACTICAL
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон