ATA ARMS
SKU
681039

ATA ARMS CY Dark Edition 12/76 56cm

Наличен
1349,00 лв.
  • Марка: ATA ARMS

    През 1955 година Celal Yollu, основателя на Ata Arms, прави първата си пушка когато е едва на 13 години. Неговото майсторство, наследено от бащата дърводелец,  го тласкало напред в търсене на нови и нови хоризонти. Иновативния му подход съчетан със знанията и уменията придобити с времето, създали доброто име и успеха на АТА АРМС - марката с 60 годишни традиция и качество. Първата болтова карабина произведена в Турция е на ATA - Turqua.

Спецификации:

Модел: CY DARK EDITION
Калибър: 12/76
Патронник размер: 3" / 76мм
Капацитет: 8 + 1 патрона
Цев: 22" / 56см
Прибори: фибро-оптична мушка
Компенсатор
Приклад: синтетика в черен цвят
Тегло: 3.1 кг

Качество и майсторска изработка, незабвно идват на ум, като за първи път видите  новата  ултра лека полуавтоматична пушка на АТА.
Серията CY на ATA ARMS е с класически линии с напълно оксидирана цев и цевна кутия, допълващи се от висококачествено гланциран завършващ слой на приклада и ложата от турси орех. Серията CY разполага и с полуавтомати с приклад и ложа от висококачествена синтетика.
Серията  е подходяща и за стрелци с по-нисък ръст.
Моделът CY DARK EDITION е газов полуавтомат, проектиран с използването на най-новите технологии, които са съчетани с богатия опит на АТА. Неговият дизайн и безпроблемна работа го правят идеален за всички видове лов, спортна стрелба и охранителни цели.
CY CY DARK EDITION има автоматика, основана на принципа на отвеждане на част от барутните газове за презареждане. Моделът разполага с ергономичен приклад и ложа, изработени от висококачествена синтетика в черен цвят. За по-голяма износоустойчивост вътрешната страна на цевта е хромирана. От външната страна цевта и цевната кутия са оксидирани.  Предлага се с 1 сменяем шок - подобрен цилиндър.

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка ATA ARMS
Калибър 12/76
Тип CY
Материал Synthetic
Дължина на цевта 22"
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон