Smith & Wesson
SKU
21793

Сгъваем нож Smith & Wesson Freighter 1122567

Сгъваемият нож Freighter от Smith & Wesson е идеалното допълнение към вашата колекция. Изработен от издръжлива рамка от неръждаема стомана и оборудван с клипс за колан и флипер за палеца, този здрав джобен нож ще издържи на всяка задача и е идеален за ежедневна употреба.

Изчерпан
55,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Freighter от Smith&Wesson е универсален сгъваем нож, който съчетава практичност със страхотна визия. Чудесен избор за EDC нож, той ще работи еднакво добре на работа или като част от туристическа екипировка. Острието му е с Drop Point форма и е изработено от неръждаема стомана и завършено с техника Stonewash. Това придава на острието матово, неравномерно покритие, което ефективно маскира всякакви драскотини, които могат да възникнат по време на употреба му, и му придава привлекателен, суров вид. Щифтът от двете страни улеснява разгъването на острието, а вграденият Liner Lock механизъм предотвратява случайно сгъване по време на работа. Ръкохватката на ножа е изработена от стомана с неплъзгаща се текстура от G10, разполага с отвор за закрепване на ремък. Стоманеният клипс позволява удобно носене на ножа на колана или в джоба.

Спецификации:
Материал на острието: 8Cr13MoV
Дължина на острието: 78 mm
Дебелина на острието: 3 mm
Форма на острието: Drop Point
Покритие на острието: Stonewash
Материал на ръкохватката: стомана и чирени от G10
Дължина затворен: 11.43 cm
Обща дължина: 193 mm
Тегло: 141 g 

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Вид Нож за всекидневно ползване
Тип сгъваемо острие
Стомана 8Cr13MoV неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон