Smith & Wesson
SKU
21791

Сгъваем нож Smith & Wesson 1084308 SWSA1101CP

Малък сгъваем нож от Smith & Wesson, който е перфектен като EDC, т.е. нож за ежедневна употреба. Има плосък профил, така че не ви пречи в джоба и винаги можете да го носите със себе си.

Наличен
49,00 лв.
  • Марка: Smith & Wesson

    В нашия магазин с марката Smith&Wesson ще намерите висококачествени револвери и пистолети, карабини и пушки. Голяма гама от оригинални тактически ножове Smith & Wesson, ловни ножове, ножове за всекидневна употреба и аксесоари. Американската оръжейна фирма „Смит и Уесън” Smith & Wesson не се нуждае от представяне, тъй като повече от век и половина нейните револвери и пистолети шестват по света. "Смит и Уесън" е световен лидер в производството на късо огнестрелно оръжие.

Острието на ножа е изработено от висококачествена неръждаема стомана 8Cr13MoV с черна повърхностна обработка. Ножът може да се отвори лесно с една ръка, като се използва двустранният флипер на острието или чрез натискане на флипера за палеца. В отворено положение острието е фиксирано с linerlock механизъм, ръкохватката се състои от стоманени вложки, върху които има черни алуминиеви чирени с неплъзгаща се гумирана повърхност. Ножът има и клипс за джоб и отвор за шнур за закачане.

Спецификации:
Материал на острието: 8Cr13MoV 
Дължина на острието: 7.5 cm
Форма на острието: Drop Point
Материал на ръкохватката: стомана, алуминий и гума
Дължина на ръкохватката: 10.5 cm
Обща дължина: 18 cm
Тегло: 115 g

Допълнителна информация
Марка Smith&Wesson
Вид Нож за всекидневно ползване
Тип сгъваемо острие
Стомана 8Cr13MoV неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон