АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Пистолет с лютив спрей Pepper Gun 2.0 "Mace"

129,00 лв.
Наличен

Най - точното несмъртоносно средство за пръскане с лютив спрей е снабдено с дезориентираща светодиодна светлина

КоличествоКредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 23.54 лв. на месец

Характеристика
Sku 805860
Марка Mace
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Най - точното несмъртоносно средство за пръскане с лютив спрей е снабдено с дезориентираща светодиодна светлина (strobe режим). Издърпвайки спусъка веднъж се активира функция за постоянна светлина на LED фенерчето. А издърпвайки за втори път спусъка се активира пулсираща светлина (strobe режим). 

Снабден е с иновативна система за впръскване на залепваща лютива субстанция директно от контейнера. Пистолетът осигурява постоянен целеви поток от различни видове лютиви пипери, поместени в контейнер- Capsicum олеорезини (OC) на разстояние до 6,12 m. Максималният целеви поток може да достигне до 7,65m.Лютивият спрей поместен в контейнера, съдържа както фини дифузни частици дразнещи лигавицата, така и лесно залепваща субстанция, която полепва по лицето на нападателя и предизвиква незабавен ефект. Пистолетът е подходящ за бърза самозащита срещу движещи се цели (агресивни хора и животни). При правилна употреба започва да действа веднага, причинявайки дразнене на кожата, очите и лигавицата.  Контейнерът с лютиви частици е с изключително силна и ефективна формула (10% Capsaicinoids) и може да бъде сменен с друг, когато количеството в него се изчерпи. Интегрираната релса Picatinny ви позволява да прикрепяте аксесоари към вашата пейпър пистолет.
С цел предотвратяване нежеланото впръскване пистолетът е снабден със заключващ механизъм.

Пистолет включва 28 грама OC пипер спрей касета, касета за практикуване с вода и батерии AG13 / LR44 за LED с двоен режим.

Ефект: При директен контакт с очите, дихателните пътища и лигавицата активните съставки в лютивият спрей ще доведат до затваряне на очите, кашлица и интензивно усещане за парене на кожата. Ефектът трябва да отшуми за около 45 минути.
Безопасност: Спеят е със силно дразнещо действие. Необходимо е да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съдържанието му се намира под налягане. Да не се пробиват или изгарят контейнерите дори и празни.
Съхранение: Съхранявайте лютивия спрей на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, огън или силна светлина.  Не го съхранявайте в среда, където температурата може да достигне 50°С. В този случай е възможно изтичане на лютивите частици от контейнера и той може да не функционира правилно. Да не се съхранява в студена среда под 0 ° С. Това може да доведе до снижаване на налягането и загуба на ефективен обхват.

Спецификации:

 Размери на пистолета за самозащита– 16,55 х 11,4 х 3,8 cm
 Тегло на контейнер - 28g.
 Тип разпръскване на лютивите частици– спрей с постоянен целеви поток
 Дължина на постоянен целеви поток-  до 6, 12m.
 Максимален обхват- до 7,65m.
 Тип на контейнерите- сменяеми контейнери.
 LED светлина
 Заключващ механизъм

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)
Можете да харесате също Представяме Ви сходни продукти