АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Спрей - гел Pepper Gel Magnum 4 Mace

39,00 лв.
Наличен

Можете да защитите безопасно своята ситуация с ефективната сила на Mace Ultimate Pepper Gel Formula ... 10% OC Pepper, невидимо UV маркировъчно боядисване, което може да помогне на полицията да идентифицира вашия нападател и технологията Gel Stream, която се придържа към продължително обездвижване на нападателите. Просто спрей и се махай!

Количество
Характеристика
Sku 805700
Марка Mace
Тегло 0.1000
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Лютивият спрей гел на MACE съдържа 10% ОС Pepper концентрат в гела! Гелът Magnum 4 има концентрирана струя до 18 фута (4.5 метра).Този невъзпламеним гел има няколко предимства: има много по-силна лютива формула и достига по-големи дистанций на обхват . Подходящ за велосипедисти, къмпингари, или домашна употреба. Създава UV филм върху лицето, с помощта на който, дори при измиване на лицето, напръскания може да бъде идентифициран! Подходящ за бърза самозащита срещу движещи се цели (агресивни хора и животни). При правилна употреба започва да действа веднага, причинявайки дразнене на кожата, очите и лигавицата. 

Прилепва по лицето на вашия нападател. Не е нужно да се притеснявате за връщане на струята заради вятъра към вас или засичане. Благодарение на технологията на струята от гел, лютивият спрей гел Mace® Magnum 4 ви позволява бързо да уцелите целта и да се предпазите от заплахи от разстояние. Спрей гелът Mace Magnum 4 е компактен и лесен за носене. Разполага с предпазна капачка за предотвратяване на случайно изтичане.

Характеристики:
Технологията на спрей-гел струята се разпределя като плътно, подобно на лепило вещество, което полепва и обезсилва нападателя
OC пипер гел причинява дихателен дистрес и кашлица, влошено зрение и силно усещане за парене на кожата
UV багрилото оставя дълготраен остатък в подкрепа на разследването и идентифицирането от полицията
Обхват на струята 18 фута (5,5 метра)
Просто поставете палеца си под предпазната капачка и натиснете бутона на задвижващия механизъм, за да напръскате
Количество: 79 g

Ask us what you need to know and we will publish it here!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)
Можете да харесате също Представяме Ви сходни продукти