Mace
SKU
900097

Пълнител за презареждане на спрей Mace OC Refill Kit

Пълнител за презареждане на Mace мини спрей ключодържател за самозащита

Наличен
35,00 лв.
  • Марка: Mace

     От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
    Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
    За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
    Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Пълнител за презареждане на спрей Mini или всеки друг мини модел спрей на MACE.

С нарастващата престъпност личната безопасност стана голяма грижа. Трябва да сте наясно постоянно с опасностите, които биха могли да ви застрашат всеки ден. Носенето на някакъв вид защита със себе си винаги се препоръчва. Най-търсеното средство за защита е спрей с лютив пипер. Mace® предлага разнообразие от опции спрейове, които включват модели с мини размер, като например пипер спрей с химикалка, спрей –ключодържател Mini Black, които са лесни за носене и употреба.

Един недостатък на малките модели е, че те не са с голямо съдържание. С този контейнер за пълнене на Mace® обаче можете удобно да напълните вашия спрей бързо и лесно. Всяко зареждане ви дава 6 малки пръскания, общо 90 използвания.  

- 45 грама OC формула за пълнене 
- Контейнер за презареждане, приблизително 15 пъти

Допълнителна информация
Марка Mace
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон