Mace
SKU
808100

Ключодържател с лютив спрей Mini black Mace

Подходящ за бърза самозащита ! Почти незабележим завършек към ежедневното Ви облекло.

Наличен
45,00 лв.
  • Марка: Mace

     От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
    Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
    За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
    Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Ключодържателят с лютив спрей Mace е ефективен и бързодействащ. Спреят осигурява   целеви поток от различни видове лютиви пипери- Capsicum олеорезини (OC). Съдържа фини дифузни частици, дразнещи лигавицата, които полепват по лицето на нападателя и предизвикват незабавен ефект. Лютивите частици са с изключително силна и ефективна формула (.74 Capsaicinoids).  
       Спреят е подходящ за бърза самозащита срещу движещи се цели (агресивни хора и животни). При правилна употреба започва да действа веднага, причинявайки дразнене на кожата, очите и лигавицата.
      С компактните си размери това ефективно средство за самозащита, ще Ви осигури спокойствие, дори в екстремни ситуации. Формата на спрея наподобява писалка и той би могъл да бъде почти незабележим завършек към ежедневното Ви облекло. С малките си размери и тегло, може да бъде транспортиран и в портфейл или дамска чанта.
       Ключодържателят с лютив спрей Mace е снабден с предпазно капаче, което се освобождава бързо при необходимост и можете  да достигнете до бутона на спрея. Този модел има и ориентировъчна изпъкналост, поместена в близост до капачето, с цел правилно боравене със спрея дори в тъмни пространства. 
       За правилното използване на спрея и оптимален ефект, е необходимо добре да разклатите спрея преди употреба и ориентировъчната изпъкналост под капачето да сочи към Вас, т.е. да се намира в една линия с палеца Ви. След това можете да освободите предпазното капаче и да използвате спрея.
      Ключодържателят с лютив спрей Mace има капацитет от приблизително 6 кратки ефективни впръсквания с обхват до 1,5 m. Може да бъде презареждан с пълнителя на Mace за мини спрейове
      Моделът се предлага в черен цвят с антирефлекторно покритие.

• Ефект: При директен контакт с очите, дихателните пътища и лигавицата активните съставки в лютивия спрей ще доведат до затваряне на очите, кашлица и интензивно усещане за парене на кожата. Ефектът трябва да отшуми за около 45 минути;

• Безопасност: Спреят е със силно дразнещо действие. Необходимо е да се съхранява на място, недостъпно за деца. Съдържанието му се намира под налягане. Да не се пробиват или изгарят контейнерите дори и празни;

• Съхранение: Съхранявайте лютивия спрей на хладно и сухо място, далеч от източници на топлина, огън или силна светлина.  Не го съхранявайте в среда, където температурата може да достигне 50° С. В този случай е възможно изтичане на лютивите частици от контейнера и той може да не функционира правилно. Да не се съхранява в студена среда под 0° С. Това може да доведе до снижаване на налягането и загуба на ефективен обхват.

Характеристики:

Размери на ключодъражателя с лютив спрей- 85 х 12 mm;
Количество спрей- 3 g.;
Тип разпръскване на лютивите частици– спрей с постоянен целеви поток;
Капацитет – до 6 впръсквания с продължителност 1 sec.;
Максимален обхват-  до 1,5 m;
Тип на спрея- презареждащ се;
Предпазно капаче;
Ориентировъчна изпъкналост;
Цвят- черен;
Покритие на контейнера- антирефлекторно. 

      Внимание ! Не използвайте срещу вятъра !

Допълнителна информация
Марка Mace
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон