АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сигнална СТОП светлина Mace
Сподели

Сигнална СТОП светлина Mace

21,00 лв.
Наличен

Допълнителна мярка за безопасност. Подходяща за велосипедисти и любители на вечерните разходки !

Количество
Характеристика
Sku 802420
Марка Mace
Тегло 0.1000
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Сигналната СТОП светлина Mace е идеална за използване по време на всекидневните Ви занимания на открито, особено ако спортувате, придвижвате се с велосипед рано сутрин или се разхождате късно вечер. Тази лична СТОП светлина е допълнителна мярка за безопасност и ще Ви осигури спокойствие, тъй като ще бъдете лесно забележими от водачите на транспортни средства. 

     Устройството е снабдено с клипс за закачане на колан и флуорисцираща лента тип “велкро”. Работи с две AAA батерии.

Характеристики:

• Размери: 76 x 38 x 40 mm;
• Тип сигнал- светлинен;
• Работи с: 2 ААА батерии.

       Батериите не са включени в цената !

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)