Dulotec
SKU
450485

Сгъваем нож Dulotec K211 черен

Изчерпан
49,00 лв.
  • Марка: Dulotec

Dulotec K211 е изключително лек ежедневен нож, с класическа форма и удобна дръжка от Micarta, идеална големина - едновременно компактен за лесно носене и достатъчно голям за повечето ежедневни дейности. Геометрията на острието е оптимизарана за лесно рязане с плосък скос, изтънен преди режещия ръб. Лайнерите са полирана неръждаема стомана с изрязани отвори за допълнително олекотяване. Ножът има клипс за дълбоко носене.

Dulotec K211 e идеален инструмент за ежедневието на всеки.

Спецификации:
Материал на острието: Неръждаема стомана 8Cr13Mov
Твърдост (HRC): 57-58 
Заключване: Liner lock
Материал на ръкохватката: Micarta черна
Дължина на острието: 80 мм
Дебелина на острието: 3.5 мм
Обща дължина: 200 мм
Тегло: 98 гр.

8Cr13MoV - Неръждаема стомана:
Това е среден клас неръждаема стомана, която е закалена на 57-58HRC и е особено подходяща за ножове за ежедневно ползване. Точи се лесно и остро, поддържа по-дълъг ряз поради съдържанието на въглерод (0,8%). В състава също влизат хром и молибден, които подпомагат издръжливостта от корозия (ръжда), както и хром и ванадий за увеличаване на износоустойчивостта. Заради ножовете изработени от тази стомана тя го прави перфектен избор съотношение цена-качество.

Micarta :
Micarta е висококачествен материал за изработка на ръкохватки на ножове, които в същото време са леки и устойчиви на влага и на темперетурни промени. Изработва се от фибростъкло и епоксидни смоли. Структурата е слоеста изцяло и е запоена от смоли, което я прави перфектният избор за изработка на ръкохватка за ножове.

Лагери:
Вградените лагери са направени от висококачествена твърда стомана, които предават лесното и меко отваряне, което бива придружено с перфектна центровка.

Допълнителна информация
Марка Dulotec
Вид Нож за всекидневно ползване
Тип сгъваемо острие
Стомана 8Cr13MoV неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон