Leapers
SKU
570089

Сгъваем мерник с нисък профил MNT-955 LEAPERS

Сгъваем мерник Leapers UTG MNT-955, предназначен за карабини AR15. Проектиран за монтиране на Picatinny релси. Изработен от CNC фрезован самолетен алуминий. Лека и надеждна сгъваема конструкция с отвор с пружина.

Изчерпан
49,00 лв.
  • Марка: Leapers
Ново

Изработен от издръжлив и лек авиационен алуминий по CNC технология, мерникът гарантира надеждност при всякакви условия. Има сгъваема структура, която осигурява бързо разгъване благодарение на използването на пружинен бутон. Същият бутон  заключва мерника, когато е в сгънато положение, така че не е нужно да се притеснявате от неочакванo разместване. Мерникът има две настройки: за късо и средно разстояние .

Нископрофилният мерник е предназначен за карабини тип AR15. Съвместим е с MIL-STD-1913 Picatinny релси като стандарт. Регулирането на мерника хоризонтално се извършва с назъбен пръстен, който ви позволява да настройвате и регулирате мерника. Мерникът се монтира на релсата с помощта на винт Torx. Нископрофилната основа не пречи на използването на бързомерец когато мерникът е в сгънато състояние.

Спецификации:
Материал: Авиационен алуминий
Дължина: 60 мм сгънат / 30 мм разгънат
Височина: 24 мм сгънат / 48 мм разгънат
Ширина: 30 мм
Тегло: 45 гр

Допълнителна информация
Марка Leapers
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон