CANiK Arms
SKU
982012

Пистолет Canik TP9 EC 100th Anniversary cal. 9 mm SAO 15-18-shot

Юбилеен модел пистолет Canik TP 9 Elite Combat 100th Anniversary cal. 9x19 със сертификат за лимитирана серия. Произведени 1923 броя за цял свят!

Наличен
2 000,00 лв.
  • Марка: CANiK Arms

    CANIK Arms са световен водещ производител на огнестрелно оръжие! Огнестрелните оръжия CANiK, са се доказали в много изтощителни тестове за точност, издръжливост и надеждност!

Ново

Canik TP9 Elite Combat 100th Anniversary е универсален компактен пистолет, проектиран в сътрудничество със Salient Arms International. Има флутирана цев с покритие от нитрид, муфа, фибро-оптични мерни прибори и тактическа фуния. Компактният пистолет има полимерна рама, с четири различни монтажа за бързомер в комплекта, за да монтирате най-популярните бързомерци на пазара. Двустранна затворна задръжка позволяваща бързо зареждане. В комплектът са включени различни модели на бутони за освобождаване на пълнителя, за да осигурят отлично прилягане и удобство. Пистолетът включва един пълнител с 15 патрона и един пълнител с 18 патрона с алуминиев удължител +3. Пистолет TP9 EC 100th Anniversary  има покритие Cerakote-over-Tenifer на блока за дълготрайна устойчивост на корозия и износване. Компонентите на всички механизми са никелирани за гладка работа и висока ефективност. Патентованият кобур, спийдлоудер за зареждане на пълнител и комплект за почистване са стандартни в комплекта.                                                                                                        Оръжиятя на фирмата "СANIK" фигурират в повечето класации на най-добрите съвременни 9-мм пистолети.

Юбилейният модел е създаден по повод 100-годишнината от обявяването на Турция за република през 1923г. и е произведен в 1923 екземпляра. Декориран е и с цветовете на националният флаг на Република Турция.

Спецификации:

Флутирана цев, муфа за резба, фибро-оптични мерни прибори, проектирани от SAI®
Тактическа фуния, проектирана от SAI®
Подобрен спусък Canik (CET) алуминиев спусък с плоска предна част
Индикатор за зареден патрон в патронника. Военна стандартна релса Пикатини (MIL-STD-1913)
Различни модели на бутон за зареждане и освобождаване на пълнителя (4 размера) Алуминиево удължение за пълнителя
Действие – само единично SAO
Покритие на блока: Cerakote® Finish върху Tenifer®
Никелирани компоненти
Дължина на цевта: 120.0 мм/ 4.72"
Размери: Д:200.00 мм / В:151.5 мм / Ш:38 мм
Тегло: 845 gr.

ДРУГИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Сменяеми вложки в различни размери
Полимерна рама с компактни размери, подсилена с фибро-влакна
4 различни монтажа за бързомер
Стъпка на резбата на цевта: Метричен M13,5x1 LH
Гаечен ключ
Двустранен кобур
Резервен пълнител
Спийдлоудер  
Комплект за почистване

Допълнителна информация
Марка Canik
Калибър .9mm
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон