MORA
SKU
21771

Нож Morakniv Floating Knife 13686

Универсален нож Morakniv of Sweden Floating Knife

Наличен
49,00 лв.
  • Марка: MORA

    Разнообразие от ножове на шведската марка MORAKNIV. Всички остриета на ножовете MORA са изработени от внимателно подбрани висококачествени стомани.

Нож Mora 13686, подходящ за дейности на открито, който е изключително лек и удобен за носене, което е от съществено значение. Проектиран за морска среда, ножът има уникални свойства на плаване, ако попадне във водата, благодарение на ръкохватката, която е изработена от корк. Острието е изработено от шведска неръждаема стомана, която осигурява дълготрайна острота.

Ергономичната ръкохватка от естествен корк, здрав предпазител за пръстите и острие с дебелина 1,4 mm, изработено от шведска неръждаема стомана, което осигурява здравина и стабилност при всяко рязане. Благодарение на дизайна на острието и дръжката, този нож е идеален за безопасна и ефективна работа при различни климатични условия през цялата година. Полимерната кания е снабдена с Morakniv Smart Button System, което означава, че можете да прикрепите няколко допълнителни ножа за различни цели един към друг. Има и практична щипка за колан за лесно закрепване към колана.

Спецификации:
Модел: Floating Knife 13686
Материал на острието: неръждаема стомана марка Sandvik 12C27
Твърдост: 56-58 HRC
Дебелина на острието: 1.4 мм
Дължина на острието: 97 мм
Обща дължина: 235 мм
Материал на ръкохватката: корк
Материал на канията: полимер
Тегло: 79.5 гр
Цвят на ръкохватката: бежов
Цвят на канията: лимонено зелено

Допълнителна информация
Марка MORAKNIV
Вид Нож за всекидневно ползване
Стомана 12C27 Sandvic
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон