АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Сподели

Нож Morakniv 12975 Basic 511 Limited Edition 2017 year

13,00 лв.
Наличен

Туристически нож подходящ за различни дейности сред природата, като лов, риболов, къмпинг, походи или други спортове. Лимитирана серия за 2017 година.

Количество
Характеристика
Sku 21415
Марка MORAKNIV
Тегло 0.1000
MORAKNIV

Разнообразие от ножове на шведската марка MORAKNIV. Всички остриета на ножовете MORA са изработени от внимателно подбрани висококачествени стомани.

Една от най-добрите стойности в ножната индустрия, Mora Basic 511 значително надминава по-голямата част от ножовете с фиксирани остриета в ценовия диапазон, което всъщност не е преувеличено.
Туристически нож подходящ за различни дейности сред природата, като лов, риболов, къмпинг, походи или други спортове.Острието му е Drop Point, изработено от въглеродна стомана произведена в Mora според тайна рецепта, което прави Basic 511 отличен за повечето задачи за рязане.  Стоманата с високо съдържание на въглерод прави ножа лесен за заточване и поддръжка.
Дългата му полимерна сигнално зелена ръкохватка е оформена така, че да пасва удобно на ръката и е снабдена със солиден гард, предпазващ от наранявания.
Ножът се предлага в комплект с кания от сигнално зелен полимер с възможност за носене на колан. 
Модел Basic 511 е Лимитирана серия за 2017 година в цвят сигнално зелен (лайм) и черен.

Спецификации: 

Дължина на острието: 91мм
Материал на острието: въглеродна стомана
Дебелина на острието: 2 мм
Ръкохватка: полимер
Кания: сив полимер 
Обща дължина: 206мм
Тегло:110г

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Мора 511
Николай Николов  / 11.10.2019 г.
Здравейте!Това са любимата ми марка ножове.Имам общо петдесет и един ножа Мора,от които четиринадесет са този модел.Нямам достатъчно думи да опиша колко са добри(за туризъм в гората и т.н.).Струват теглото си в злато!Това е най-добрата цена на,която съм ги намирал в България.Ако се осъществи една моя мечта а именно да се организират Буш-крафт курсове в моя град мисля да закупя бройка от този модел.
(Най-ниската е 1, най-високата е 5)
Можете да харесате също Представяме Ви сходни продукти