Mace
SKU
805350

Лютив спрей гел Mace Magnum 3 Pepper Gel Large

Лютив спрей гел Mace Magnum 3 за самозащита

Изчерпан
49,00 лв.
  • Марка: Mace

     От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
    Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
    За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
    Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Този спрей Mace® гел е зареден с най-лютата чушка позволена от закона и стреля на най-далечното разстояние в своята категория. Прилепва по лицето на вашия нападател. Не е нужно да се притеснявате за връщане на струята заради вятъра към вас или засичане. Благодарение на технологията на струята от гел, лютивият спрей гел Mace® Magnum 3 ви позволява бързо да уцелите целта и да се предпазите от заплахи от разстояние. Спрей гелът Mace Magnum 3 е компактен и лесен за носене. Разполага с предпазна капачка за предотвратяване на случайно изтичане и вграден клипс за колан за бърз и лесен достъп. 

Характеристики:
Технологията на спрей-гел струята се разпределя като плътно, подобно на лепило вещество, което полепва и обезсилва нападателя
OC пипер гел причинява дихателен дистрес и кашлица, влошено зрение и силно усещане за парене на кожата
UV багрилото оставя дълготраен остатък в подкрепа на разследването и идентифицирането от полицията
Съдържа 20 впръсквания с обхват на струята 18 фута (5,5 метра)
Просто поставете палеца си под предпазната капачка и натиснете бутона на задвижващия механизъм, за да напръскате
Количество: 45 g

Допълнителна информация
Марка Mace
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон