MORA
SKU
21769

Ловен нож Garberg Sirvaival Kit 13914 Morakniv

Наличен
185,00 лв.
Купи на лизинг
на 12 вноски по 18.21 лв.
  • Марка: MORA

    Разнообразие от ножове на шведската марка MORAKNIV. Всички остриета на ножовете MORA са изработени от внимателно подбрани висококачествени стомани.

Morakniv Garberg е здрав нож с фиксирано острие, проектирано да издържа на най-трудните предизвикателства, изработено от висококачествена неръждаема стомана с интегрирана магнезиева запалка и диамантено точило. Острието е специалнo тип Scandi-grind (двустранно стеснено на острие), което прави ножа лесен за поддръжка. Също така горния ръб на острието е изработено, така че да се използва с огниво (fire starter). Ножа се предлага с красив и устойчив кожен калъф.

Ергономичната полимерна дръжка с формата на бъчва разполага с фрикционна ръкохватка, предпазител за пръстите и острие с дебелина 3,2 mm, изработено от  шведска неръждаема стомана, което осигурява здравина и стабилност при всяко рязане. Благодарение на дизайна на острието и дръжката, ножът е идеален за безопасна и ефективна работа при различни климатични условия през цялата година. Полимерната кания на ножа е симетрична, което означава, че е подходяща за ползване с лява и дясна ръка, и има кожена каишка, изработена от шведска растително дъбена кожа, която може лесно да се прикрепи към колана ви. Върху канията на ножа е монтиран комплект за оцеляване с вградена запалка, диамантено точило и паракорд с флорисцентни нижки. 

Характеристики:

- Дължина на острието: 109мм
- Материал на острието: неръждаема стомана
- Дебелина на острието: 3.2 мм
- Ръкохватка: Полиамид
- Кания: черна кожена
- Обща дължина: 229мм
- Тегло: 247.3 гр.

Допълнителна информация
Марка MORAKNIV
Вид Ловен нож
Стомана неръждаема стомана
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон