Mace
SKU
805720

Спрей - Pepper Gel Magnum 9 - "Mace"

Лютив спрей гел Pepper Gel Magnum 9 -  "Mace"

Изчерпан
119,00 лв.
  • Марка: Mace

     От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
    Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
    За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
    Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Мощният Pepper Gel Magnum 9 спира заплахите от далечно разстояние. В продължение на 6 секунди мощният му гел поток действа на разстояние до 7.5м, за да ви помогне да обезвредите нападателя си и да стигнете до безопасно място.

Самозащита, която залепва

Не е нужно да се притеснявате от вятъра. Благодарение на технологията за гел поток, този лютив гел спрей ви позволява бързо да ударите целта и да се предпазите от заплахи от разстояние.

• Технологията на гел поток се разпространява като гъсто вещество, подобно на лепило, което се залепва и обезсилва нападателя.

• OC пипер гел причинява респираторен дистрес и кашлица, нарушено зрение и интензивно усещане за парене на кожата

• UV маркировка - нано-частици, добавени към спрейовете, които са видими само под ултравиолетова светлина. Те оставят незабележима маркировка върху нарушителите, която може да бъде открита няколко дни по-късно от органите на реда.

Засилен контрол и безопасност

Лесен за хващане, прицелване и стрелба, този лютив гел е проектиран да осигурява максимална точност и сигурност. Вграденият защитен щифт на ръкохватката, означава, че не е нужно да се притеснявате от случайно задействане.

Винаги готов

Pepper Gel Magnum 9 е готов, ако и когато имате нужда. За да го използвате, издърпайте предпазния щифт на ръкохватката и натиснете жълтия бутон за задействане, за да напръскате нападателя.

Количество: 330 g

Допълнителна информация
Марка Mace
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон