Лепило за текстил Jack Pyke Seam and Hole Repair

Лепило за текстилни материи Jack Pyke Stormstop Seam and Hole Repair

Наличен
9,00 лв.
  • Марка: Английско ловно облекло и аксесоари Джак Пайк - Jack Pyke

    Англйиската фирма JACK PYKE има дългогодишен опит, знания, ресурси и обратна връзка, което им дава възможност да предложат фантастична гама от продукти, произведени от качествени материали на достъпни цени.  Jack Pyke предлага дрехи и аксесоари за лова и свободното време в три основни камуфлажа - English Oak, English Woodland & Wild Trees Grasslands.  Фирмата непрекъснато добавя нови артикули в своята гама, които да отговорят на изискванията и на най-взискателните клиенти.

Ново

Здраво, водоустойчиво и много дълготрайно лепило Stormstop за текстил и обувки от английската фирма Jack Pyke. 

Подходящo за повечето материали и обувки, за поправка на малки дупки, разкъсвания, разцепвания и може да се използва за закърпване (не е подходящ за тъкани със силиконово покритие).

Инструкции за употреба:
Почистете всички повърхности и се уверете, че са без прах по тях и са сухи. Нанесете обилно лепило Stormstop върху разкъсването, разцепването или дупката. Оставете да втвърди (в идеалния случай за една нощ), за да оформите здрава и гъвкава поправка.

Внимание:
Използвайте в добре проветриво помещение, избягвайте продължителен контакт с очите или кожата. Измийте ръцете след употреба със сапун и вода. Не предизвиквайте повръщане при поглъщане, потърсете медицинска помощ.

Съдържание на тубата: 30 g

Допълнителна информация
Марка Jack Pyke
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон