АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Компактна аларма Mace Sport 3 в 1
Сподели

Компактна аларма Mace Sport 3 в 1

39,00 лв.
Изчерпан

Компактна аларма с 3 режима на работа. С тази аларма крадците никога няма да останат незабелязани и нечути !

Характеристика
Sku 802380
Марка Mace
Тегло 0.1000
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Алармата Mace Sport 3 в 1 е универсално лично предпазно устройства. Това е аларма, която излъчва едновременно мигаща аварийна светлина и звък с честота 130dB.  Мигащата светлина може да бъде изключена и устройството да работи като фенерче. Mace Sport 3 в 1 може да бъде използвана и като стационарна аларма, закрепена за врати или прозорци на жилищни сгради, чанти и скъпи лични вещи.
      С тази аларма крадците никога няма да останат незабелязани и нечути !

Характеристики:

• Размери: 75 x 55 x 25 mm;
• Честота на звука- 130 dB;
• Работи с: 1 батерия 9V.

       Батерията не е включена в цената !

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)