АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Кобур за Guardian Angel и Guardian Angel II Mace
Сподели

Кобур за Guardian Angel и Guardian Angel II Mace

39,00 лв.
Наличен

За да бъде пистолетът Ви с лютив спрей винаги под ръка !

Количество
Характеристика
Sku 450124
Марка Mace
Тегло 0.1000
Mace

 От 1965 г. Mace® е оригиналната надеждна марка за лични защитни спрейове, като непрекъснато добавя висококачествени продукти за сигурност към марката през годините.
Личните продукти за защита на марката Mace® ви подготвят да се защитите, когато има нужда. Когато знаете, че сте подсигурени, можете да вървите по света с по-голяма увереност. Това е важно предимство. Спрейовете за самозащита на Mace® Brand са различни от останалите!
За да бъде ясно, Mace е пипер газ.
Mace Brand започва с изобретяването на химично съединение през 1965 г., което по-късно се развива в пипер спрей (или т..н. лютив спрей) през 80-те години. Историята на иновациите на бранда продължила със създаването на първият в света пипер гел през 2004 г. 

Издръжлив и удобен калъф за пистолети с лютив спрей. Създаден е за моделите Guardian Angel и Guardian Angel II. Кобурът е изработен от текстил в черен цвят. Снабден е с ленти тип велкро за закрепяне към ръката и ремък с лента от същия материал за сигурно придържане на пистолета в кобура. Това позволява и бързо освобождаване при необходимост.
        Кобурът е напълно регулируем и може да се носи както около китката, така и в горната част на ръката. Има въздуховодни отвори във вътрешната част на материята.

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)