SKU
MURGIN

Книга "Имам нужда от Вашата помощ" криминален трилър

Криминален роман, трилър от Цветомир Мургин

Наличен
15,00 лв.

Имаме удоволствието да Ви представим първата издадена книга на нашия скъп колега и приятел Цветомир Мургин - "Имам нужда от вашата помощ" криминален трилър.

Основно събитието на романа се развива през 2009 година. Ако започването на строителството на Дунав мост 2 се забави още, България ще трябва да връща много милиони за проекта. Среди в Румъния и техни български партньори имат интерес да бавят строителството. Действията се развиват на територията на България, а в последствие излизат от нейните граници. Романът е бърз, динамичен и изпълнен с много интригуващи сцени.
Всички лица и събития са измислени и всяка прилика е случайна! 
P.S. Ако някой разпознае кафемашината и другите техники, моля да не ги разглобява,  тези в книгата са от "случайни" съвпадения - от Автора

Авторът - Цветомир Мургин е роден през 1970 г. в град Видин. Живее и работи в София. След завършване на средното си образование, отбива военната си служба в Гранични войски. След това учи в Пловдив и Благоевград. По-голямата част от живата си е работил в областта на търговията. От години пише, първоначално стихове и разкази, а вече и романа "Имам нужда от вашата помощ". Романът му е написан на достъпен език, чете се леко и ненатрапчиво, на един дъх. Сюжетът му разкрива част от нашата действителност, преплитайки реалност и фантазия. Всичко това го прави увлекателен и разбираем. Съвременната българска литература има нужда от автори, които да правят дисекция на случващото се в нашето общество, поднасяйки го с чувство на реализъм и ирония.
Цветомир Мургин е именно такъв автор, който с чувството на хумор на своя герой описва събития, за които всеки един е чувал и усещал и които са се случвали, случват се и за съжаление ще продължават да се случват не само у нас, но и по света.

Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон