Карабина Mossberg Patriot Walnut cal. 30-06 22"

Ловна болтова карабина Mossberg Patriot Walnut cal. 30-06 22"

Изчерпан
1 399,00 лв.
  • Марка: Mossberg - Повече от оръжие за цената си

    Друга специфична характеристика е фактът, че Мозбърг могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.

    Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозбърг „Повече от оръжие за цената си”.

     

Новата серия на Мозберг - Патриот са една нова класика болтови карабини. Тази серия от карабини с традиционен дизайн, комбинира най-желаните характеристики от предишните модели на Мозберг с централно възпламеняване в една напълно нова платформа. Платформата включва иновационен дизайн на затвора и класически приклади, които са вдъхновени от ловците. С над 60 модела в най-популярните калибри, спокойно можем да кажем, че има Патриот за всеки ловец.  
В сърцето на серията Патриот е доказаният от Мозберг механично-обработен стоманен болтов затвор, който зарежда от олекотен полимерен пълнител с капацитет от 4 или 5 заряда (магнум или стандартни калибри респективно).
55 см цев на Патриот Вортекс Кросфайър е свободно плаваща със стандартен контур, изработена от въглеродна стомана, флутирана и с вдлъбнати корони. Моделът притежава патентованата система на Мозберг LBA (Лайтинг Болт Екшън) за регулиране хода на спусъка. Карабината има модерно излъчване благодарение на текстурираното щриховане на ръкохватката и трите повърхности на ложата. Традиционният приклад включва прав горен ръб със заоблени краища и повдигната буза за по-голям комфорт и намален откат. В допълнение към новия дизайн на приклада, и за да се подобри боравенето с карабината, Мозберг са модернизирали ръкохватката на болта, което осигурява допълнително свободно пространство когато потребителя носи ръкавици. 

 Спецификации:

Модел: Patriot Walnut 
Калибър: .30-06
Капацитет: 5 патрона
Цев: 22" / 55.9 cm
Обща дължина: 42.75" / 108.6 cm
Дължина между спусъка и задтилъка: 13.75" / 34.9 cm
Стъпка на цевта: 1:10
Покритие на цевта: матирана оксидация
Приклад: дърво орех
Тегло: 7 lb / 3.175 kg

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка Mossberg
Калибър 30-06
Дължина на цевта 22"
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон