Карабина PATRIOT Super bantam scoped combos Mossberg, кал. 243 WIN 20" SYN

Карабините Mossberg Patriot са сборът от всички карабини, които са били преди тях и Вие трябва да сте един от първите, които ще се сдобиете с новата американска класика.

Наличен
1 299,00 лв.
  • Марка: Mossberg - Повече от оръжие за цената си

    Друга специфична характеристика е фактът, че Мозбърг могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.

    Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозбърг „Повече от оръжие за цената си”.

     

Новата серия на Мозбърг - Патриот са една нова класика болтови карабини. Тази серия от карабини с традиционен дизайн, комбинира най-желаните характеристики от предишните модели на Мозбърг с централно възпламеняване в една напълно нова платформа. Платформата включва иновационен дизайн на болта и класически приклади, които са вдъхновени от ловците. С над 60 модела в най-популярните калибри, спокойно можем да кажем, че има Патриот за всеки ловец.
В сърцето на серията Патриот е доказаният от Мозбърг механично-обработен стоманен болтов затвор, който се зарежда от олекотен полимерен пълнител с капацитет от 4 или 5 заряда (магнум или стандартни калибри респективно). 50 см цев на Супер Бантам е свободно плаваща със стандартен контур, изработена от въглеродна стомана, флутирана и с вдлъбнати корони. Моделът Супер Бантам притежава патентованата система на Мозбърг LBA (Лайтинг Болт Екшън) за регулиране хода на спусъка.
Супер Бантам е с добре проектиран приклад с елегантни линии, напомнящи за класическа ловна карабина, както и модерно излъчване благодарение на текстурираното щриховане на ръкохватката и трите повърхности на ложата. Традиционният приклад включва прав горен ръб със заоблени краища и повдигната буза за по-голям комфорт и намален откат. В допълнение към новия дизайн на приклада, и за да се подобри боравенето с карабината, Мозбърг са модернизирали ръкохватката на болта, което осигурява допълнително свободно пространство когато потребителя носи ръкавици.
Иновативните модели - Супер Бантам са с регулируема система за дължината на спусъка и са идеални за млади ловци или възрастни, които предпочитат по-къса дължина на спусъка.

Спецификации:

- Модел: Patriot Super Bantam Scoped Combos
- Калибър: .243 Win
- Капацитет: 5 патрона
- Цев: 20" / 50.8 cm
- Оптика: 3-9х40 mm
- Обща дължина: 38.5" / 97.8 cm
- Дължина между спусъка и задтилъка: избор на 12" и 13" (30.5 cm и 33 cm) използвайки дистанционна система
- Стъпка на цевта: 1:10
- Покритие на цевта: матирана оксидация
- Приклад: синтетичен, черен
- Тегло: 7.5 lb / 3.401 kg

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка Mossberg
Вид Болтова карабина
Калибър .243 Win
Материал Synthetic
Дължина на цевта 20"
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон