Карабина PATRIOT SUPER BANTAM scoped combo Mossberg, кал. 308 WIN 20" SYN 3-9X40MM Scope

Карабина Patriot Super Bantam scoped combo на Mossberg са една нова класика болтови карабини с традиционен дизайн.

Наличен
1 299,00 лв.
  • Марка: Mossberg - Повече от оръжие за цената си

    Друга специфична характеристика е фактът, че Мозбърг могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.

    Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозбърг „Повече от оръжие за цената си”.

     

Новата серия на Мозбърг - Патриот са една нова класика болтови карабини. Тази серия от карабини с традиционен дизайн, комбинира най-желаните характеристики от предишните модели на Мозбърг с централно възпламеняване в една напълно нова платформа. Платформата включва иновационен дизайн на болта и класически приклади, които са вдъхновени от ловците. С над 60 модела в най-популярните калибри, спокойно можем да кажем, че има Патриот за всеки ловец.  

В сърцето на серията Патриот е доказаният от Мозбърг механично-обработен стоманен болтов затвор, който се зарежда от олекотен полимерен пълнител с капацитет от 4 или 5 заряда (магнум или стандартни калибри респективно). 50.8 см цев на Patriot Super Bantam Scoped Combo е свободно плаваща със стандартен контур, изработена от въглеродна стомана, флутирана и с вдлъбнати корони.  Моделът притежава патентованата система на Мозбърг LBA (Лайтинг Болт Екшън) за регулиране хода на спусъка. 

Patriot Super Bantam Scoped Combo е с добре проектиран приклад с елегантни линии, напомнящи за класическа ловна карабина, както и модерно излъчване благодарение на текстурираното щриховане на ръкохватката и трите повърхности на ложата. Традиционният приклад включва прав горен ръб със заоблени краища и повдигната буза за по-голям комфорт и намален откат. В допълнение към новия дизайн на приклада, и за да се подобри боравенето с карабината, Мозбърг са модернизирали ръкохватката на болта, което осигурява допълнително свободно пространство когато потребителя носи ръкавици. 

 Спецификации:

Модел: Patriot Super Bantam Scoped Combo
Калибър: .308 Win
Капацитет: 5 патрона
Цев: 20" / 50.8cm флутирана
Оптика: 3-9х40 mm
Обща дължина: 38.5" / 97.8 cm
Дължина между спусъка и задтилъка: 12" или 13" / 30.5cm или 33см чрез с-ма за регулиране на приклада
Стъпка на цевта: 1:10
Покритие на цевта: матирана оксидация
Приклад: синтетичен, черен
Тегло: 7.5 lb / 3.401 kg

Този продукт може да бъде закупен само в търговските ни обекти!

Допълнителна информация
Марка Mossberg
Вид Болтова карабина
Калибър .308 Win
Материал Synthetic
Дължина на цевта 20"
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон