Карабина M702 PLINKSTER кал.22LR 18"

Наличен
599,00 лв.
  • Марка: Mossberg - Повече от оръжие за цената си

    Друга специфична характеристика е фактът, че Мозбърг могат да се похвалят и с разнообразие в предлаганата гама, както и множеството опции за персонализиране на техните оръжия. Най-виден пример за това е серията 500 – пушки с голям спектър на ползване, включително от военни, ловци и любители.

    Mossberg е марка, наложена с годините и утвърдена, като една от най-добрите в света. Безспорно можем да твърдим, че това са едни уникални оръжия с иновативен дизайн, широк спектър на приложение и възможност за персонализиране съобразно специфичните нужди на ползвателя. В заключение, ще завършим с  мотото на Мозбърг „Повече от оръжие за цената си”.

     

- Лесна за боравене полуавтоматична карабина, кал. .22LR
- Множество опции за покритие на приклада/цевта
- 10+1 заряден метален пълнител
- В комплект с оръжейна ключалка

Приклада на Plinkster 702 приляга още от първият път на рамото и предоставя комфорт през цялото време. Изработен е от трайни полимерни съединения, които могат да издържат на сурови климатични условия и непрестанна употреба.
Здрава конструкция и бърза акция, не e всичко което ще получите с Plinkster 702 - добрият й баланс ще позволи да се прицелите точно.
Plinkster 702 се предлага с напълно регулируеми, фабрично монтирани мерни прибори. Plinkster 702 предоставя лесна експлоатация и голяма безопасност - Има удобно разположен напречно болтов предпазител и бутон за освобождаване на пълнителя. За подобрен баланс, разполага с приемник и спусък от алуминиева сплав и цев с черно матово покритие. Plinkster 702 позволява лесен монтаж и демонтаж за безпроблемно почистване и поддръжка.

Спецификации:

- Модел: 702 Plinkster 2018 г
- Калибър: .22LR
- Капацитет: 11 патрона
- Цев: 18" / 45.7 см 
- Прибори: регулируеми мерни прибори
- Обща дължина: 37" / 94 см
- Дължина между спусъка и задтилъка: 12.25" / 30.00 см
- Стъпка на цевта: 1:16
- Покритие на цевта: матирана оксидация 
- Приклад: синтетичен, черен
- Тегло: 4.0lb / 1.8 кг
- Полуавтоматична

Допълнителна информация
Марка Mossberg
Вид Полуавтоматична
Калибър .22LR
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон