АйЕсДи - БГ ЕООД
Меню
Калъф за пушка Jack Pyke Shotgun Slip EVO
Сподели

Калъф за пушка Jack Pyke Shotgun Slip EVO

73,00 лв.
Наличност в склада

Камуфлажен калъф за пушка от английската фирма Джак Пайк

Количество
Характеристика
Sku 531692
Марка Jack Pyke
Тегло 1.0000
Jack Pyke

„Джак Пайк” (Jack Pyke) е специализирана в производството на сакове, калъфи за пушки, дрехи, камуфлирани мрежи и облекла, ножове и различни аксесоари за лова. Нейната продукция се отличава с високо качество на вложените материали, използването на модерни технологии и многофункционалност.

Някои от основните и отличителни характеристики на продуктите под марката Джак Пайк са:

.

 

 

 

Уникалния десен на дрехите: камуфлаж тип английски дъб, разработен от специалистите във фирмата. Дизайнът е оформен, чрез прецизното комбиниране на висококачествени образи на основните горски елементи. Преобладаващите кафяво-зелени оттенъци върху този изключително реалистичен десен го правят подходящ за прикритие и преследване в гористи местности.

 

 

 

 

Високотехнологичният плат Бретатекст (Bretha-tex), съдържащ редица положителни качества: безшумност, изключителна издръжливост, той е също така и дишащ и напълно водонепромокаем. Мембраната на този плат изпарява потта навън, регулирайки температурата на тялото и запазвай ки Ви винаги сухи. 

Калъф за пушка, изработен от устойчива на атмосферни влияния 600D кордура с преден край от кожа. Отстрани има отделение за патрони. Калъфът е с цип по цялата дължина и е снабден с ремък за носене на рамо и дръжка за носене в ръка. Предлага се в революционен камуфлаж EVO. 

Спецификации: 

• размер: 22х122 cm 
• размер на отделението за патрони 21х14 cm 
• ремък: 55х87cm

Задайте вашите въпроси и ние ще ги публикуваме тук!

Няма коментари

(Най-ниската е 1, най-високата е 5)
Можете да харесате също Представяме Ви сходни продукти