Home Defence 24
SKU
728001

К-т за увеличаване на мощността HDX68

Комплект за увеличаване на мощността HDX68

Наличен
69,00 лв.
  • Марка: Home Defence 24

    Home Defence 24 е надежден производител на комплекти и аксесоари за увеличаване на мощност на травматични въздушни оръжия.

Powerkit.68 V2 за HDX обещава допълнително увеличение на производителността чрез въвеждане на шестоъгълник (отвор 2,5 mm) в щифта на клапана. Поради шестоъгълната форма, Co² може да продължи да се разширява.

Подробности | Подобрение:

Материал: неръждаема стомана V2A
Повишена производителност далеч над 40 джаула + в зависимост от варианта на оръжието (7,5 и 16 до 30J+ възможни), както и в зависимост от боеприпасите и температурата, в сравнение с HDS, който достига само 20 джаула +
Друго предимство е, че настройката не се вижда отвън или отвътре !!!
По-дълго време за отваряне на клапана, по-голям обем газ
Намален ефект на охлаждане
Модификациите могат да бъдат преоборудвани по всяко време
Уплътнителният пръстен и Co2 капсулата на оръжието са защитени от супер гладка повърхност, защото са използвани най-висококачествените материали за производство и богат опит с CNC стругове и фрези.

Препоръка:
Тъй като CO2 е много зависим от температурата, препоръчваме да съхранявате Co2 капсулите при стайна температура, тъй като CO2 се разширява и налягането се увеличава!

Внимание, силно увеличение на ефективността! Не е подходящ за пейнтбол!

Придобиването и притежаването на този комплект е позволен, инсталирането е забранено в Германия поради увеличаване на производителността. Води до загуба на гаранционни искове! От страна на UMAREX GmbH & Co KG. ние сме длъжни да Ви посочим това предупреждение като клиент! Homedefence-24 и UMAREX GmbH & Co. KG, както и АйЕсДи БГ ЕООД не поемат отговорност!

Допълнителна информация
Марка Home Defence 24
Калибър .68
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон