Dulotec
SKU
450495

Фенер Dulotec Convoy C8+Gen2 UNI с SFT40 диод, 800 метра

Наличен
95,00 лв.
  • Марка: Dulotec

Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия. Фенерът е изработен от производителя по спецификации с подсилен драйвер (Gen2) за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. Гаранция - 24 месеца.

Когато имате колебания в избора си, дали да вземете фенер за карабина или гладкоцевно, а може би искате един фенер за двата вида оръжие. То това е вашият избор.

Фенерът има 50% по-голяма далекобойност от стандартния модел с XPL-HI диод.


Лъчът е средно широк и концентриран в голяма точка с висок интензитет (петно около 8 м на 100 м разстояние), поради което е особено подходящ за монтиране на огнестрелно оръжие тип пушка .

Модела работи и с дистанционен спусък, който можете да закупите като опция отделно.

С8+ Gen2 генерира доста топлина поради високата си мощност, но има вградена защита от прегряване, която не му позволява да загрее над 60 градуса и намаля светлината.

Това се случва след около 5 минути непрекъснато светене в зависимост от външната температура. Батерията издържа около 40 минути на най-високия режим.

Ако имате нужда от по-продължително светене и/или по-голям живот на батерията при проектирането на драйвера предвидихме висок среден режим, който дава силна светлина в продължение на 1.5 часа.

Драйверът е с 8 групи от режими, за да може да се настройва според желанието на потребителя във всеки момент само от бутона.

Фенерът е идеален за ловни приложения и този драйвер работи перфектно със заводския спусък за пушка. Схема за възможните групи режими, с които можете да си настройвате фенера:

>Свали инструкция за употреба от ТУК<

Технически данни:

Емитер: Luminus SFT40
Далекобойност: 800м ANSI (155K cd)
Мощност: 1850 лумена
Цветна температура: бяла светлина 6500К,
Защити: Водоустойчивост IPX-8, Удароустойчивост - падане от 1м, Защита от прегряване
Индикатор за на батерията под 3V
Размер: 143х45х25.6 мм, тегло 145 гр.
Работи с една батерия 18650, включена в комплекта
Комплектът включва фенер, каишка, батерия, USB зарядно

Допълнителна информация
Марка Dulotec
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон