Dulotec
SKU
450499

Фенер Dulotec Convoy C8 Gen2 с нож К106

Изчерпан
95,00 лв.
  • Марка: Dulotec

Фенерът Dulotec Convoy C8 Gen 2 е произведен по спецификации с подсилен драйвер (Gen2) за постигане на по-голяма далекобойност и сила на светлината. Цената е за комплект фенер, зарядно и батерия. Моделът фенер има 50% по-голяма далекобойност от стандартния модел с XPL-HI диод. Лъчът е тесен и концентриран в точка с висок интензитет (петно около 5 м на 100 м разстояние), поради което е особено подходящ за монтиране на карабина. Работи с дистанционен спусък, който можете да закупите като опция. С8 Gen2 генерира доста топлина поради високата си мощност, но има вградена защита от прегряване, която не му позволява да загрее над 60 градуса и намаля светлината. Това се случва след около 5 минути непрекъснато светене в зависимост от външната температура. Батерията издържа около 40 минути на най-високия режим. Ако имате нужда от по-продължително светене и/или по-голям живот на батерията при проектирането на драйвера е предвиден висок среден режим, който дава силна светлина в продължение на 1.5 часа. Драйверът е с 8 групи от режими, за да може да се настройва според желанието на потребителя във всеки момент само от бутона. Фенерът е идеален за ловни приложения и този драйвер работи перфектно със заводския спусък за пушка. Схема за възможните групи режими, с които можете да си настройвате фенера: Инструкции за употреба

Спецификации на фенера:
Емитер: Osram
Далекобойност: 900 м ANSI (205К cd)
Мощност: 900 лумена
Цветна температура  бяла светлина 6500К
Защити: Водоустойчивост IPX-8, Удароустойчивост - падане от 1м, Индикатор за напрежение на батерията под 3V
Размер: 143х45 (глава)х25.6 мм тяло, тегло 145 г без батерия
Работи с една батерия 18650, включена в комплекта
Комплектът включва фенер, каишка, батерия 3000Maч, USB зарядно за нея.

Нож Dulotec K106 Pine е лек и удобен нож, който ще е винаги подръка сред природата, в колата или чантата. Малкия размер и ниското тегло позволяват да се носи без да тежи или пречи до момента, в който Ви потрябва. Гумираната дръжка и дълбоко текстурираната кания подпомагат стабилния захват дори и когато ръцете са мокри или се изисква по-силов ряз. Острието е изработено от неръждаема стомана, а канията има отвор в дъното, през който да изтича водата, ако е прибран мокър.

Спецификации:
Обща дължина: 145 мм,
Дължина острие: 65 мм,
Тегло: 48 гр. (само нож), 77 гр. (нож с кания),
Материал на острието: Неръждаема стомана 3Cr13,
Материали: удароустойчив композит, гумирана дръжка

3Cr13MoV - Неръждаема стомана

Това е неръждаема стомана, която се закалява на 55HRC. Заради високото съдържание на хром и въглерод тя е така устойчива на корозия (ръжда). В състава също влизат силиций (1%) и манган (1%), които подпомагат твърдостта и износоустойчивостта.

 

Допълнителна информация
Марка Dulotec
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон