PARKER-HALE
SKU
40068

Емулсия - Young's 303

Наличен
6,00 лв.
  • Марка: PARKER-HALE

    PARKER-HALE

Добре познато и широко разпространено средство за почистване на късо и дълго огнестрелно оръжие от барутен нагар и ръжда.
Емулсията Young's 303 е сред най-добрите разтворители на барутен нагар и предпазва цевта от ръжда неограничено дълъг период. Young's 303 е изключително ефикасно средство за предпазване от ръжда на металната повърхност на оръжието, тъй като при намазване образува върху нея херметичен слой.
Young 303 не е смазка и не бива да се използва за смазване на подвижните части и заключващите механизми на оръжието.
50 ml. + 10 ml. бонус


Начин на употреба:

1. Използвайте фосфор-бронзова четка и Young's 303, за да почистите цевта. Фосфор-бронзовата четка няма да надраска стоманата, а изтърква добре и най-упоритите отлагания. Винаги избирайте четка, съответваща на калибъра на оръжието ви, и я поставяйте в цевта с едно движение на ръката право навътре, така че почистващата й част да попадне само точно в каналите на цевта.
2. Прикрепете мека кърпичка към почистващия шомпол, поставете в цевта и разтъркайте. Сменяйте кърпичките дотогава, докато след използване остават чисти.
3. С помоща на вълнено кече нанесете лек слой от Young\'s 303 върху изчистената стоманена повърхност вътре в цевта, за да я предпазите от корозия. По същия начин нанесете лек слой върху металната повърхност на оръжието, за да го предпазите от ръжда. Преди стрелба подсушете цевта с чиста кърпичка.

Допълнителна информация
Марка PARKER-HALE
Увеличение 1.25-4x
Вашето мнение е важно за нас
Начало Категории Телефон